WINGER

H WINGER είναι μια μάρκα που δημιουργήθηκε από την ανάγκη της εταιρείας να προσφέρει στον αναβάτη προστασία, λειτουργικά προϊόντα με μεγάλη διάρκεια ζωής σε προσιτή τιμή. Από της αρχές του 2000 η γκάμα της εμπλουτίζεται συνεχώς με μπουφάν, γάντια, αδιάβροχα, καλύμματα και αξεσουάρ για τη μοτοσυκλέτα και τον αναβάτη.

Μερικά γνωστά προϊόντα της είναι…

Q-CITY
Προτεινόμενη λιανική τιμή: 82 ευρώ

100% αδιάβροχο μπουφάν κατασκευασμένο από εξαιρετικής αντοχής neopren ύφασμα που ξεχωρίζει για τον casual σχεδιασμό του. Διαθέτει κουκούλα και αποσπώμενη εσωτερική θερμική επένδυση. Είναι εφοδιασμένο με αφαιρούμενα πιστοποιημένα προστατευτικά σε αγκώνες και πλάτη. Προσφέρει αυξημένη πρακτικότητα χάρη στις 3 εξωτερικές και τη μια εσωτερική τσέπη.

3368
Προτεινόμενη λιανική τιμή: 12 ευρώ

Γάντια κατασκευασμένα από εξαιρετικής αντοχής ύφασμα και 100% αδιάβροχα. Επιτρέπουν τη σωστή διαπνοή χάρη στην αναπνέουσα μεμβράνη HIPORA και έχουν προστατευτικό στην παλάμη. Το κλείσιμό τους γίνεται εύκολα με velcro στον καρπό.
 

3366
Προτεινόμενη λιανική τιμή: 23 ευρώ

Χειμερινά γάντια 100% αδιάβροχα κατασκευασμένα από εξαιρετικής αντοχής ύφασμα Cordura. Έχουν ενίσχυση στη γροθιά για μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ η μεμβράνη HIPORA επιτρέπει τη διαπνοή του δέρματος. Για το εύκολο και ασφαλές κλείσιμο φροντίζει το velcro στον καρπό.


RS 11
Προτεινόμενη λιανική τιμή: 26 ευρώ



Αδιάβροχο σετ που αποτελείται από πανωφόρι και παντελόνι κατασκευασμένο από πολυεστέρα με εσωτερική επένδυση και αντανακλαστική ρίγα για μεγαλύτερη ασφάλεια σε συνθήκες χαμηλής ορατότητας. Διαθέτει θερμοκολλημένες ραφές για πλήρη στεγανοποίηση, εξωτερικές τσέπες και εύκολο κλείσιμο στα μανίκια. Είναι διαθέσιμο σε πέντε μεγέθη, από Medium έως ΧΧΧL.

 

WB01
Προτεινόμενη λιανική τιμή: 6 ευρώ

Μπαλακλάβα κατασκευασμένη από βαμβακερό ύφασμα με μεγάλο άνοιγμα για τα μάτια, που προσφέρει πολύ καλή ορατότητα. Κρατάει το κεφάλι και τον λαιμό του αναβάτη ζεστό, καθώς δεν επιτρέπει στον κρύο αέρα να εισχωρήσει. Το ύφασμα είναι εφαρμοστό για μεγαλύτερη άνεση και δεν εμποδίζει τις κινήσεις.

 

Καλύμματα χεριών
Προτεινόμενη λιανική τιμή: 20 ευρώ (28 ευρώ τα neopren)



100% αδιάβροχες χούφτες που εφαρμόζουν εύκολα στο τιμόνι οποιασδήποτε μοτοσυκλέτας ή scooter και κρατούν τα χέρια ζεστά και στεγνά. Τοποθετούνται σε δευτερόλεπτα χωρίς να χρειάζονται εργαλεία. Σου επιτρέπουν να φοράς πιο λεπτά γάντια ώστε να έχεις καλύτερη αίσθηση και μεγαλύτερη άνεση τις κρύες ημέρες.

 

Κουκούλα μοτοσυκλέτας 21206016
Προτεινόμενη λιανική τιμή: 28 ευρώ

Κουκούλα μοτοσυκλέτας από ενισχυμένο, χοντρό ύφασμα για την αποτελεσματική προστασία της μοτοσυκλέτας από τη βροχή, τον ήλιο και τη σκόνη. Έχει θερμοκολλημένες ραφές που την καθιστούν 100% αδιάβροχη, ώστε να μην περάσει υγρασία στο εσωτερικό. Είναι διαθέσιμη σε μεγέθη από Small έως XXL ώστε να ταιριάζει σε κάθε μοτοσυκλέτα ανεξαρτήτως μεγέθους.

Εισάγονται και διανέμονται από την ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ Α.Ε. www.patman.gr και θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα. 

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία που σας ενδιαφέρει)