NORDCODE JACKAL AIR

Η Nordcode είναι μια εταιρεία που παράγει αποκλειστικά είδη ένδυσης αναβάτη που πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας και καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου αναβάτη. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία της εταιρείας συνδυάζονται με υψηλής ποιότητας υλικά που εξασφαλίζουν άριστη εφαρμογή, άνεση και ασφάλεια. Οι ανταγωνιστικές τιμές κάνουν τα προϊόντα της Nordcode ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν κορυφαία σχέση τιμής – ποιότητας. Στον κατάλογό της θα βρει κανείς μπουφάν, παντελόνια, γάντια, αδιάβροχα, ισοθερμικά, τσάντες, σακίδια και άλλα αξεσουάρ. Εμείς παραλάβαμε από το Moto Market το καλοκαιρινό μπουφάν Jackal Air της Nordcode για να το δοκιμάσουμε σε πραγματικές συνθήκες. Ας το γνωρίσουμε.

Ανεση – Πρακτικότητα – Ποιότητα

Το Jackal Air είναι ένα κοντό, μεσάτο μπουφάν σε στενή γραμμή που ταιριάζει ιδανικά με sport / street μοτοσυκλέτες. Είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα που το καθιστά ανθεκτικό στην τριβή, ενώ ταυτόχρονα το βάρος του μένει χαμηλά, καθώς ζυγίζει μόλις 1,5 κιλά με τοποθετημένη την εσωτερική επένδυση. Τα υλικά του είναι ευχάριστα στην αφή και αγκαλιάζουν σωστά το σώμα με τα προστατευτικά να εφαρμόζουν πολύ καλά στα σημεία που καλούνται να προστατέψουν. Με τους δυο ιμάντες στη μέση μπορείς να το φέρεις εύκολα στα μέτρα σου, ενώ στα μανίκια υπάρχουν κουμπιά 2 θέσεων, ώστε να το προσαρμόσεις στον σωματότυπό σου και να μην ανεμίζει στις υψηλές ταχύτητες. Τα μανίκια κλείνουν παραδοσιακά με φερμουάρ και velcro, ενώ ο γιακάς έχει επένδυση από αφράτο neoprene υλικό και κλείνει με κουμπί δυο θέσεων.

Για την αποθήκευση των απαραίτητων υπάρχουν 2 εξωτερικές τσέπες και μια εγγράφων εσωτερικά που μάλιστα κλείνει με φερμουάρ (που προσφέρει πιο ασφαλές κλείσιμο) αντί για velcro που συναντάμε συνήθως. Πολύ σωστή απόφαση της Nordcode να εφοδιάσει όλα τα εξωτερικά φερμουάρ με κορδόνι που κάνει εύκολο τον χειρισμό τους ακόμα και όταν φοράς γάντια. Η ποιότητα κατασκευής δεν αφήνει περιθώριο για παράπονα, αφού όλα τα επιμέρους εξαρτήματα όπως κουμπιά, ιμάντες, velcro και φερμουάρ έχουν προσεγμένο φινίρισμα και πολύ καλή συναρμογή, ενώ και οι ραφές είναι άψογες, χωρίς να περισσεύουν ξέφτια ή κλωστές. Το Jackal Air είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα: μαύρο, σκούρο γκρι και το ανοιχτό γκρι με φωσφόριζε λεπτομέρειες, όπως αυτό που είχαμε στη διάθεσή μας και σε μεγέθη από Small έως 4XL.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία που σας ενδιαφέρει)