NOLAN Ν100-5

    Το κορυφαίο ανοιγόμενο κράνος της Nolan Ν100-5, χαρακτηρίζεται από τον κομψό σχεδιασμό, την πρακτικότητα που προσφέρει και φυσικά από τις καινοτομίες της ιταλικής εταιρίας στον τομέα της άνεσης και της ασφάλειας. Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με μεγάλη γκάμα χρωμάτων, καλύπτοντας έτσι κάθε αναβάτη που αναζητά ένα κράνος για τουριστική χρήση και όχι μόνο.



    Κατασκευάζεται από lexan polycarbonate σε 2 µεγέθη κελύφους, ώστε να χαρίζει άριστη εφαρμογή και διαθέτει διπλή πιστοποίηση, καλύπτοντας τις προδιαγραφές ασφαλείας τόσο κλειστό όσο και ανοικτό. Το άνοιγμα γίνεται ελλειπτικά και εύκολα με το ένα χέρι χάρη στο πατενταρισμένο σύστημα Dual Action, το οποίο φέρει και σύστημα κλειδώματος αποτρέποντας το ακούσιο άνοιγμα, ενώ το κούμπωμα του κράνους πραγματοποιείται με το επίσης πατενταρισμένο κλιπ μικρομετρικής ρύθμισης Microlock2.


    Διαθέτει αφαιρούμενη υποαλλεργική-αντιβακτηριδιακή επένδυση climacomfort με δυνατότητα ρύθμισης θέσης, καθώς και σύστημα αερισμού τεχνολογίας Airbooster με εισαγωγή αέρα εμπρός και πάνω και εξαγωγή στο πίσω μέρος. Η ζελατίνα είναι αντιχαρακτική µε ευρύ πεδίο όρασης και ενσωματωμένο Pinlock, ενώ συνδυάζεται με την εσωτερική ρυθμιζόμενη φιμέ ζελατίνα (VPS) παρέχοντας αντιηλιακή προστασία και σωστή ορατότητα σε όλες τις συνθήκες. Όπως όλα τα κορυφαία κράνη της ιταλικής εταιρίας έτσι και το Ν100-5 είναι συµβατό µε τα συστήµατα ενδοεπικοινωνίας N-Com B902 LR, B902 R, B601 R, MCS III R καθώς και με το σύστημα ESS που κάνει τον αναβάτη ακόμη πιο ορατό αυξάνοντας την ασφάλειά του.


    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία που σας ενδιαφέρει)