TUCANO URBANO DILUVIO PLUS / DILUVIO PRO

    Αδιάβροχα σετ που αποτελούνται από jacket και παντελόνι. Χάρη στην τεχνολογία Hydroscud προσφέρουν προστασία από τον αέρα και τη βροχή, επιτρέποντας παράλληλα τη διαπνοή για άνετη οδήγηση σε όλες τις συνθήκες.



    Είναι κατασκευασμένα από πολυεστέρα και πολυαμίδιο και όλες οι ραφές είναι θερμοκολλημένες για μεγαλύτερη προστασία και αντοχή. Ανάλογα την έκδοση διατίθενται σε μαύρο χρωματισμό ή συνδυασμό Fluo – μαύρου και φέρoυν ανακλαστικά σημεία στην πλάτη του jacket και στα πατζάκια του παντελονιού. Το jacket και στις δύο εκδόσεις κλείνει με φερμουάρ και διαθέτει ιμάντες velcro στους καρπούς για άριστη εφαρμογή, ενώ η έκδοση Pro διαθέτει επιπλέον velcro στον λαιμό και στο σημείο της μέσης. Υπάρχουν χρηστικές τσέπες τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό των jacket, καθώς και μία ενσωματωμένη κουκούλα που διπλώνει στο πίσω μέρος του λαιμού στην έκδοση Plus.

    Το παντελόνι είναι ελαστικό στη μέση για σωστή εφαρμογή με ενισχυμένες ραφές στον καβάλο και στο εσωτερικό των ποδιών, ενώ στο κάτω μέρος διαθέτει velcro και φερμουάρ ώστε να φοριέται εύκολα, ακόμα και με ψηλές μπότες. Και στις δύο εκδόσεις τα αδιάβροχα σετ συνοδεύονται από πρακτική τσάντα μεταφοράς.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία που σας ενδιαφέρει)