NOLAN Ν87 PLUS

    Με σπορ καταβολές, η ναυαρχίδα της Nolan στην γκάμα των Full Face κρανών συνδυάζει όλα τα στοιχεία που αναζητά ο απαιτητικός αναβάτης, με την ποιότητα που χαρακτηρίζει τα κράνη της ιταλικής εταιρίας. Το Ν87 plus κατασκευάζεται από lexan polycarbonate, είναι εξοπλισμένο με τις τελευταίες καινοτομίες της Nolan και διατίθεται σε δύο μεγέθη κελύφους για άριστη εφαρμογή και μικρό όγκο. Η ζελατίνα του χαρίζει ευρύ πεδίο όρασης και αφαιρείται χωρίς εργαλεία ενώ στο εσωτερικό του βρίσκεται η γνωστή ρυθμιζόμενη φιμέ ζελατίνα (VPS) που προσφέρει αντιηλιακή προστασία.



    Διαθέτει υποαλλεργική-αφαιρούμενη επένδυση Clima Comfort η οποία ρυθμίζεται ως προς τη θέση της ώστε να ταιριάζει απόλυτα σε κάθε τύπο κεφαλιού, φροντίζοντας πάντα για τη σωστή θερμοκρασία του εσωτερικού. Για αυτόν τον λόγο, το επάνω μέρος της αποτελείται από διάτρητο ύφασμα που επιτρέπει την ανεμπόδιστη κυκλοφορία του αέρα, μέσω των τριών αεραγωγών στο μπροστινό μέρος τεχνολογίας Airbooster. Η Nolan εξασφαλίζει μέγιστη άνεση ακόμα και αν ο αναβάτης φορά γυαλιά, αφού τα πλαϊνά μάγουλα διαθέτουν ειδικές υποδοχές για αυτά, αλλά και ευκολία στην καθημερινή χρήση χάρη στο πατενταρισμένο κούμπωμα μικρομετρικής ρύθμισης Microlock2.



    Το Ν87 plus συνδυάζει την πρακτικότητα με χαρακτηριστικά που συναντάμε στα κορυφαία αγωνιστικά κράνη, όπως το σύστημα (NERS) Nolan Emergency Release System (επιτρέπει τη γρήγορη αφαίρεση των πλαϊνών μαξιλαριών χωρίς ο αναβάτης να βγάλει το κράνος) αλλά και με τις τεχνολογικές καινοτομίες της Nolan αφού παρέχει δυνατότητα σύνδεσης με τα συστήματα ενδοεπικοινωνίας N-Com B902 LR, B902 R, B601 R, MCS III R καθώς και με το σύστημα ESS.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία που σας ενδιαφέρει)