TANK BAGS

    R311R
    Το R311R είναι ένα πρακτικό Tank Bag με χωρητικότητα 16 λίτρων. Διαθέτει διάφανη θήκη για κινητό ή χάρτη στο επάνω μέρος, δύο πλευρικές θήκες, κάλυμμα για προστασία από τη βροχή, αντανακλαστικές λωρίδες καθώς και ιμάντα για εύκολη μεταφορά. Η σύνδεσή του στη μοτοσυκλέτα γίνεται σε ένα δευτερόλεπτο  χάρη στο σύστημα Tanklock της kappa.



    AH201
    To AH201 αποτελείται από δύο αποσπώμενα τμήματα, εκτοξεύοντας τον τομέα της πρακτικότητας σε σχέση με τα κοινά Tank Bags, αφού ο χώρος αποθήκευσης μπορεί να επεκταθεί σύμφωνα με τις ανάγκες του αναβάτη από τα 20 στα 40 λίτρα. Η εφαρμογή του πάνω στη μοτοσυκλέτα γίνεται με τέσσερις ισχυρούς μαγνήτες , ενώ η μεταφορά του είναι πολύ εύκολη χάρη στους ειδικούς ιμάντες που το μεταμορφώνουν σε σακίδιο πλάτης. Διαθέτει επίσης ειδική θήκη για χάρτη στο επάνω μέρος, τα απαραίτητα αντανακλαστικά για νυκτερινή οδήγηση, καθώς και κάλυμμα για προστασία από τη βροχή.   
     
    RA309R2
    To RA309R2 είναι ιδανικό ακόμα και για σπορ μοτοσυκλέτες επιτρέποντας τη μεταφορά των απαραίτητων αντικειμένων, αφού διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 5 λίτρων και ξεχωριστή διάφανη θήκη για κινητό τηλέφωνο στο επάνω μέρος. Κατασκευάζεται από υδροαπωθητικό υλικό και παρέχει άμεση πρόσβαση σε σημαντικά μικροαντικείμενα χάρη σε μια επιπλέον θήκη στο εμπρός μέρος. Η στήριξη στη μοτοσυκλέτα γίνεται πανεύκολα με το σύστημα Tanklock, ενώ εξίσου εύκολη είναι και η μεταφορά του καθώς διαθέτει χειρολαβή και ιμάντα για στήριξη στον ώμο.



    RA315
    Με δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί είτε ως Tank Bag είτε ως TailBag ή ακόμα και σαν τσάντα πλάτης, το RA315 προσφέρει χωρητικότητα 20 λίτρων ενώ μπορεί να συνδυαστεί με το μικρότερο RA317 επεκτείνοντας ακόμη περισσότερο τις δυνατότητές του. Κατασκευάζεται από υδροαπωθητικό υλικό, ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία και διαθέτει διάφανη θήκη στο επάνω μέρος για κινητό τηλέφωνο, ανατομική λαβή μεταφοράς και ισχυρούς μαγνήτες για εύκολη και γρήγορη στήριξη σε κάθε μοτοσυκλέτα.





    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία που σας ενδιαφέρει)