SADDLE BAGS

    RA310
    Σαμάρια με επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο από 17 έως 30 λίτρα. Διαθέτουν θήκη με εύκολη πρόσβαση στο πίσω μέρος για μπουκάλι νερού, αδιάβροχο κάλυμμα, ιμάντα μεταφοράς καθώς και ισχυρούς ιμάντες για στήριξη σε κάθε τύπο μοτοσυκλέτας.
    AH202
    Τα AH202 κατασκευάζονται από πυρίμαχο ύφασμα για μεγάλη αντοχή στη θερμότητα και ο αποθηκευτικός  τους χώρος επεκτείνεται από τα 16 έως τα 25 λίτρα ανάλογα τις ανάγκες. Διαθέτουν θήκες για μικροαντικείμενα τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος καθώς και αδιάβροχο κάλυμμα, ενώ η στήριξή τους γίνεται εύκολα χάρη στους ανθεκτικούς ιμάντες.

    AH207
    Με επεκτάσιμη χωρητικότητα από 17 έως 30 λίτρα, τα ΑΗ207 κατασκευάζονται από πολυεστερικό ύφασμα 600D με επίστρωση PVC, έχουν πυρίμαχο υλικό στο κάτω μέρος και αντιολισθητικό ύφασμα στο σημείο επαφής με τη μοτοσυκλέτα. Η στήριξή τους γίνεται με ιμάντες, ενώ διαθέτουν μπροστινή τσέπη για μικροαντικείμενα, αδιάβροχο κάλυμμα καθώς και ιμάντα για την μεταφορά τους.
    RA316
    Για όσους ζητούν ξεχωριστό στυλ και πρακτικότητα, τα σαμάρια RA316 προσφέρουν 25 λίτρα αποθηκευτικού χώρου αλλά και προστασία από το νερό χάρη στο υδροαπωθητικό  υλικό τους. Διαθέτουν μεγάλη μπροστινή τσέπη για αντικείμενα όπως ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και ανατομική λαβές μεταφοράς, ενώ οι ανθεκτικοί ιμάντες υπόσχονται την ασφαλή στήριξή τους σε όλες τις συνθήκες.

    Επισκέψου με 1 κλικ πάνω στην εικόνα του κάθε Hall-Τομέα που επιθυμείς!

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

    Δείτε και τα 133 μοντέλα της Εκθεσης