Hall 1 – Όλα τα νέα & Best Seller μοντέλα

Όλα τα νέα μοντέλα που θα μας συντροφεύσουν το 2021 με λεπτομερή ανάλυση όλων των χαρακτηριστικών τους, καθώς και τα καλύτερα μοντέλα όλων των εταιρειών μπροστά σας με ένα κλικ.

TRIUMPH
Η Triumph επενδύει στη street κατηγορία με δύο μοντέλα που αντικατοπτρίζουν την ταυτότητα της εταιρείας. H ισχυρότερη και πιο εξελιγμένη Speed Triple όλων των εποχών έρχεται να συναντήσει το νεοφερμένο εισαγωγικό μοντέλο της Triumph στα naked, Trident 660, το οποίο ποντάρει στο downsizing, τις κορυφαίες προδιαγραφές και τη value for money τιμή του. περισσότερα »

DAYTONA
Η σειρά προϊόντων DAYTONA by Zontes έρχεται να «εισβάλει» δυναμικά σε όλες τις κατηγορίες με μοντέλα μικρού κυβισμού με πλούσιο εξοπλισμό αλλά απόλυτα προσιτή τιμή. Παράλληλα, η μεγάλη αποκάλυψη της χρονιάς έρχεται μέσα από την έλευση του Maverick 500, ένα μοντέλο περιπέτειας για οδήγηση σε ασφάλτινες και off-road διαδρομές. Φυσικά δεν λείπουν και οι ηλεκτρικές επιλογές για οικονομική μετακίνηση εντός του αστικού πεδίου. περισσότερα »

SYM
Η Sym προχωράει σε γενική ανανέωση του στόλου της για το 2021 με νέα σύγχρονα και πλούσια εξοπλισμένα μοντέλα, δηλώνοντας έτοιμη να πρωταγωνιστήσει σε κάθε κατηγορία. Το επί σειρά ετών Best Seller της SYM Symphony ST ανανεώνεται εμφανισιακά και σε επίπεδο εξοπλισμού. Στη μεσαία κατηγορία, το Maxsym επιστρέφει δυναμικά με δυνατό κινητήρα και αυξημένες δυνατότητες, ενώ το Joymax αποτελεί άλλη μια πρόταση στα 300αρια GT scooter. Η ναυαρχίδα της Sym, TL, φόρεσε μεγαλύτερο σε κυβισμό κινητήρα ενώ το νέο πρακτικό Jet X είναι έτοιμο για καθημερινές πτήσεις στην πόλη. περισσότερα »

YAMAHA
Ανανεώσεις των σημαντικότερων της μοντέλων παρουσιάζει η Yamaha για το 2021. Η δημοφιλέστερη Sport Touring της Ελληνικής αγοράς αλλάζει τα δεδομένα της κατηγορίας σε ισχύ και εξοπλισμό, ενώ η σκοτεινή πλευρά της σειράς ΜΤ μας ξανασυστήνεται με νέα εμφάνιση και αυξημένες δυνατότητες. Το νέο ΝΜΑΧ αλλάζει τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την αστική μετακίνηση.περισσότερα »

BMW
Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο στα νέα μοντέλα για το 2021. Από τη μια η εξωτική σε επιδόσεις και γεμάτη πανάκριβα carbon εξαρτήματα M 1000 RR είναι έτοιμη να κατεβάσει τους χρόνους στη πίστα και από την άλλη το γυμνό S 1000 R με σημαντικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα βάζει φωτιά σε κάθε είδους διαδρομή. Ώρα ανανέωσης και για το πολυτελές 1250 RT που υιοθετεί τεχνολογικές που τοποθετούνται για πρώτη φορά σε μοτοσυκλέτα. περισσότερα »

KYMCO
Η Kymco εμπλουτίζει τη γκάμα της με scooter που ενσωματώνουν καινοτομίες και απευθύνονται σε κάθε κατηγορία αναβατών. Μεγάλη έκπληξη το CV3, καθώς είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία παρουσιάζει τρίτροχο μοντέλο. Είσοδος και στα μικρά GT με το σπορ KRV και το πρωτοποριακό ψαλίδι σε στυλ μοτοσυκλέτας, ενώ το crossover DT X360 αναδεικνύει την adventure πλευρά των scooter. περισσότερα »

SUZUKI
Όλα τα φώτα είναι στραμμένα στο νέο υπερηχητικό Hayabusa. Με ακόμα πιο ομαλή απόδοση ισχύος και ένα πακέτο ηλεκτρονικών βοηθημάτων που κάνουν την εμπειρία οδήγησης ακόμα πιο άνετη και γεμίζουν αυτοπεποίθηση ακόμα και τους λιγότερο έμπειρους αναβάτες. Το νέο Hayabusa είναι εδώ γεμάτο δύναμη, αξιοπιστία και στυλ. περισσότερα »

BENELLI
Η ιταλική εταιρεία μετά τη μεγάλη εμπορική επιτυχία της σειράς TRK ανανεώνει τα δημοφιλή μοντέλα της στη μεσαία κατηγορία περιπέτειας και τα πλαισιώνει με το μικρό αδερφό στα 250 κυβικά. Ωστόσο, παραμένει στις επάλξεις και στη sport κατηγορία με τα νέα ΒΝ251 και ΒΝ302S, ενώ το αγαπημένο λιονταράκι εκτός από την ανανέωση του απέκτησε και μεγαλύτερη σε κυβισμό και δυνατότητες έκδοση στα 800 κυβικά. περισσότερα »

ESF
Mε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.500 τ.μ. στην Καλαμαριά, υποκατάστημα στην Αθήνα και ένα κέντρο διανομής στην Επανωμή Θεσσαλονίκης, η FORCE μέσω της ESF και της E-RIDE δημιουργεί ένα αξιόπιστο επιχειρηματικό μοντέλο για την διάθεση και υποστήριξη ηλεκτρικών οχημάτων, παρουσιάζοντας την πλέον ολοκληρωμένη σειρά μοντέλων που καλύπτουν καθημερινές καθώς και επαγγελματικές ανάγκες μετακίνησης, με σχεδόν μηδενικό ενεργειακό κόστος και ελάχιστη συντήρηση. οπερισσότερα »

DUCATI
Ριζικές αλλαγές περιλαμβάνει το μενού της Ιταλικής εταιρείας για το 2021. Το ολοκαίνουργιο Multistrada αποχωρίζεται το δεσμοδρομικό σύστημα για ένα πανίσχυρο V4 κινητήρα που βάζει φωτιά στο δρόμο και τις καρδίες των αναβατών, ενώ είναι η πρώτη μοτοσυκλέτα στο κόσμο με σύστημα ραντάρ στον εξοπλισμό της. Αλλαγή σελίδας και για το Monster με αντικατάσταση του παραδοσιακού πλαισίου χωροδικτυώματος και μία μόνο έκδοση κυβισμού στα 937 κυβικά. Το νέο Supersport έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στο Panigale, ενώ η γκάμα των Scrambler εμπλουτίζεται με μια πιο "νυχτερινή" έκδοση.περισσότερα »

VOGE
Η Voge έκανε εντυπωσιακή είσοδο στην αγορά μας πριν μερικούς μήνες, φέρνοντας μια γκάμα μοντέλων στα 300 και 500 κυβικά που καλύπτουν τις πιο επιτυχημένες κατηγορίες της αγοράς. Για το 2021, επεκτείνει την παρουσία της με νέες προσθήκες στα 500 κυβικά αλλά και μια ολόφρεσκη adventure πρόταση στα 650 κυβικά και μάλιστα μονοκύλινδρη!περισσότερα »

APRILIA
Τα δύο ολοκαίνουργια μοντέλα που σηματοδοτούν την επιστροφή στις μοτοσυκλέτες μεσαίου κυβισμού και επιτρέπουν στον αναβάτη να ανακαλύψει ξανά την απόλαυση στη καθημερινή μετακίνηση. Τα σπορ RS 660 και Tuono 660 μοιράζονται ένα δικύλινδρο κινητήρα 660 κ.εκ. και συνδυάζουν υψηλή απόδοση με σπορ σχεδίαση και τεχνολογία αιχμής είναι τα βασικά εκθέματα για φέτος στην Aprilia. περισσότερα »

CFMOTO
Φουλ επίθεση στα μεσαία κυβικά από τη CFMoto για το 2021 και μάλιστα στις δύο δημοφιλέστερες κατηγορίες, αυτές των adventure και street-naked. Τα νέο 800ΜΤ και CLX 700 δείχνουν τη δυναμική της εταιρείας και προκαλούν πονοκεφάλους στους ανταγωνιστές.περισσότερα »

DAYTONA BEST ELECTRIC
H Daytona Best Electric παρουσιάζει νέες και ξεχωριστές προτάσεις ηλεκτρικών scooters για την αστική μετακίνηση αλλά και για τους επαγγελματίες διανομείς. Ποιοτικές προτάσεις μοναδικής σχεδίασης, υψηλών προδιαγραφών και με υψηλή αυτονομία που θα καλύψουν τις ανάγκες του κάθε χρήστη.περισσότερα »

ECOOTER
Η Ecooter προσφέρει μια εκτεταμένη γκάμα ηλεκτρικών scooter, που θα καλύψουν τις ανάγκες των αναβατών που θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα στα δίκυκλα τους. Το E2 Max αποτελεί την «ναυαρχίδα» των ηλεκτρικών scooters της μάρκας, με χαρακτηριστικά που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.περισσότερα »

HONDA
Η οικογένεια Forza προσθέτει δύο ολοκαίνουργια μέλη για το 2021 τα οποία διατηρούν την γνώριμη αισθητική ταυτότητα αλλά προσθέτουν και νέες δυνατότητες. Από τη μια το Forza 350 με δυνατότερο κινητήρα και προηγμένη τεχνολογία και από την άλλη η ναυαρχίδα της εταιρείας στα mega scooter με βελτιωμένη ιπποδύναμη και DCT κιβώτιο, προσθέτουν περισσότερες επιλογές στη γκάμα της Ιαπωνικής εταιρείας. Ανανέωση και για το αειθαλές SH με ισχυρότερο κινητήρα και το διαχρονικό στυλ της σειράς SH, σε πιο μοντέρνα εκδοχή. περισσότερα »

HUSQVARNA
Η ασφάλτινη γκάμα της Husqvarna μεγαλώνει και σειρά έχει το Svartpilen. Downsizing για το δημοφιλές scrambler στα 250 κυβικά, αποτελώντας μια ιδανική επιλογή στη κατηγορία των entry-level μοτοσυκλετών. Φρεσκάρισμα και για τα δύο μονοκύλινδρα 700αρια Supermoto και Enduro για το 2021.περισσότερα »

KAWASAKI
Η 7 φορές πρωταθλήτρια στο πρωτάθλημα WSBK μεταφέρει τη τεχνογνωσία της από τους αγώνες στο δρόμο με δύο νέες εκδόσεις του δημοφιλούς ΖΧ-10. Οι αλλαγές στην εμφάνιση σε συνδυασμό με το σύγχρονο ηλεκτρονικό οπλοστάσιο και τον ισχυρό κινητήρα διαμορφώνουν ένα από καλύτερα και δυνατότερα supersport της αγοράς. Παράλληλα, το νέο Versys 1000 εξοπλίζεται με νέα καλούδια με αποκορύφωμα τις ημι-ενεργητικές αναρτήσεις Showa Skyhook.περισσότερα »

KEEWAY
Η Keeway επενδύει στη κατηγορία των μικρών GT Scooter με ένα μοντέλο που χαρακτηρίζεται από υψηλό επίπεδο εξοπλισμού αλλά και αρκετά σπορ στοιχεία. Το νέο Vieste 125/300 ήρθε για να μείνει.περισσότερα »

KTM
Σημαντικές αναβαθμίσεις σε όλη τη γκάμα περιπέτειας της πορτοκαλί εταιρείας για το 2021. Από το εκρηκτικό σε επιδόσεις και δυνατότητες 1290, το μεσαίου κυβισμού αναβαθμισμένο 890 και τα σκληροπυρηνικά μονοκύλινδρα SMC και Enduro, έως το entry-level adventure μικρό 250αρι που έρχεται στην Ελληνική αγορά. Βελτιωμένες επιδόσεις για το νέο 890 Duke που αντικατοπτρίζει τη ready to race φιλοσοφία της ΚΤΜ.περισσότερα »

MOTO GUZZI
Με τη συμπλήρωση 50 χρόνων από τη γέννηση του πρώτου μοντέλου, η Moto Guzzi γιορτάζει με τη παρουσίαση του νέου V7 III. Η τρίτη γενιά του παγκοσμίως γνωστού και πιο αγαπημένου μοντέλου Moto Guzzi ανανεώνεται πλήρως. Κάθε λεπτομέρεια έχει ρυθμιστεί ώστε να μεγιστοποιεί την ικανοποίηση του κατόχου και αναβάτη της, αφήνοντας αναλλοίωτη την αυθεντικότητα αυτής της εμβληματικής μοτοσυκλέτας.περισσότερα »

PEUGEOT
Το Peugeot Metropolis, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία οδήγησης από το 2013 που κυκλοφόρησε το πρώτο Opus. Με τη φιλοδοξία να διατηρήσει την ηγετική της θέση σε ότι αφορά την ασφάλεια και τις αποτελεσματικές τεχνολογίες, η Peugeot Motocycles αποκαλύπτει με υπερηφάνεια τη συνέχεια του εμβληματικού scooter με τους τρεις τροχούς και τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά.περισσότερα »

PIAGGIO
Με σχεδιαστική μεταμόρφωση, πολύ περισσότερο εξοπλισμό, βελτιώσεις στην άνεση και ισχυρότερους κινητήρες, ένα από τα σημαντικότερα scooter όλων των εποχών για την Piaggio, ανοίγει μια νέα σελίδα στην ιστορία του.περισσότερα »

ROYAL ALLOY
Με Βρετανική καταγωγή, σώμα κατασκευασμένο εξολοκλήρου από μέταλλο, υψηλή ποιότητα και σύγχρονη τεχνολογία, τα scooter της Royal Alloy έρχονται να ταράξουν τα νερά της κατηγορίας. Αιχμή του δόρατος η σειρά GP σε κυβισμούς 125 και 300 κυβικών.περισσότερα »

SILENCE
Τα σκούτερ της Silence κατασκευάζονται στην Ισπανία με ευρωπαϊκή πιστοποίηση και προσφέρουν 80% μεγαλύτερη οικονομία στη χρήση και τη συντήρηση, ανώτατο επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας και μεγάλη ευελιξία και σταθερότητα σε όλες τις συνθήκες. περισσότερα »

SUPER SOCO
Με την εξέλιξη στον τομέα της ηλεκτροκίνησης να είναι ραγδαία τα τελευταία χρόνια, η Super Soco παρακολουθεί τις εξελίξεις και παρουσιάζει νέα μοντέλα για το 2021 και μάλιστα με το βλέμμα στην ικανοποίηση πιο σπορ ορέξεων των αναβατών! Οι νέες μοτοσυκλέτες και scooter της εταιρείας συνδυάζουν επιδόσεις με πρακτικότητα και οικονομία και θα σε κάνουν να ξεχάσεις ότι βρίσκεσαι στη σέλα μιας καθαρά ηλεκτρικής κατασκευής. περισσότερα »