Hall 1 – Όλα τα νέα & Best Seller μοντέλα

Όλα τα νέα μοντέλα που θα μας συντροφεύσουν το 2021 με λεπτομερή ανάλυση όλων των χαρακτηριστικών τους, καθώς και τα καλύτερα μοντέλα όλων των εταιρειών μπροστά σας με ένα κλικ.

Η Sym προχωράει σε γενική ανανέωση του στόλου της για το 2021 με νέα σύγχρονα και πλούσια εξοπλισμένα μοντέλα, δηλώνοντας έτοιμη να πρωταγωνιστήσει σε κάθε κατηγορία. Το επί σειρά ετών Best Seller της SYM Symphony ST ανανεώνεται εμφανισιακά και σε επίπεδο εξοπλισμού. Στη μεσαία κατηγορία, το Maxsym επιστρέφει δυναμικά με δυνατό κινητήρα και αυξημένες δυνατότητες, ενώ το Joymax αποτελεί άλλη μια πρόταση στα 300αρια GT scooter. Η ναυαρχίδα της Sym, TL, φόρεσε μεγαλύτερο σε κυβισμό κινητήρα ενώ το νέο πρακτικό Jet X είναι έτοιμο για καθημερινές πτήσεις στην πόλη.

Sym TL 508
Το νέο TL διατηρεί το εξελιγμένο πακέτο δυνατοτήτων του προκατόχου του αλλά στη νέα του εκδοχή τροφοδοτείται από μεγαλύτερο σε κυβισμό κινητήρα και πλουσιότερο εξοπλισμό. περισσότερα »

Sym VF125
Το νέο SYM VF125 είναι το πρώτο Euro 5 παπί στην Ελλάδα αλλά και το ισχυρότερο στην κατηγορία του. περισσότερα »

Sym Cruisym 300 a
Το νέο Cruisym 300 α προσθέτει στην ήδη αποδεδειγμένη αξιοπιστία του μοντέλου σημαντικές αναβαθμίσεις που ανανεώνουν το τεχνολογικό προφίλ του και το καθιστούν ένα από τα πιο ολοκληρωμένα GT scooter στη κατηγορία των 300 κυβικών και όχι μόνο. περισσότερα »

Sym SYMPHONY ST 200 ABS
Αλλάζει σε πολλαπλά επίπεδα μετά από αρκετά χρόνια το SYM Symphony ST, καθώς εναρμονίζεται με τους κανονισμούς Euro 5 και φρεσκάρεται στην εμφάνιση. περισσότερα »

Sym Maxsym 400
To νέο SYM MAXSYM 400 γυρίζει σελίδα στην ιστορία του και αλλάζει ριζικά, ενσωματώνοντας κορυφαίο επίπεδο τεχνολογίας. περισσότερα »

Sym Jet X 125
Μια νέα και πιο «επιθετική» εξέλιξη της σειράς Jet της SYM, το Jet X, έρχεται με βελτιωμένα επίπεδα πρακτικότητας και μια τελείως διαφορετική εμφανισιακή ταυτότητα. Το πιο δυνατό 125αρι της αγοράς απογειώνει τις καθημερινές μετακινήσεις σας. περισσότερα »

Sym NH-T 200
Με μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο, 4V κινητήρα, σπορ εμφάνιση και μικρό βάρος, η νέα SYM NH-T 200 επεκτείνει την γκάμα της εταιρείας στην Adventure-crossover κατηγορία. περισσότερα »

Sym HD 300
Οι ξεχωριστές ικανότητες, ο πλούσιος εξοπλισμός και η προσιτή τιμή μαρτυρούν, ότι το scooter της Sym μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της καθημερινής μετακίνησης. περισσότερα »

Sym XPro 125
To Xpro 125 αποτελεί ένα επαγγελματικό scooter κατάλληλο για όσους εργάζονται στο χώρο των μεταφορών, με βασικά πλεονεκτήματα τις μεγάλες δυνατότητες φόρτωσης και τον οικονομικό κινητήρα 125 κυβικών. περισσότερα »

Sym Jet14 125
Το Jet14 είναι ένα όμορφο scooter, που θα κάνει παιχνιδάκι την κίνηση μέσα στην πόλη. Οι μικρές του διαστάσεις και η ευκολία χειρισμών το καθιστούν ιδανικό για τις καθημερινές μετακινήσεις, ενώ ο φιλικός και οικονομικός κινητήρας του, είναι πολύτιμος σύμμαχος. περισσότερα »