Αλλάζει σε πολλαπλά επίπεδα μετά από αρκετά χρόνια το SYM Symphony ST, καθώς εναρμονίζεται με τους κανονισμούς Euro 5 και φρεσκάρεται στην εμφάνιση.

Sym SYMPHONY ST 200 ABS

Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

Το επί σειρά ετών Best Seller της SYM στα Scooters, Symphony ST, λαμβάνει μια σημαντική αναβάθμιση για το 2021. Η εταιρεία ανακοίνωσε το ανανεωμένο μοντέλο, που φέρει αλλαγές σε πολλά επίπεδα.

Το Symphony ST ανανεώνεται σε εμφανισιακό επίπεδο, αποκτώντας νέα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, τα οποία είναι πλήρως LED ενώ υπάρχουν και φώτα ημέρας DRLΑνασχεδιασμένη θα είναι επίσης, η οθόνη ενδείξεων LCD για το μοντέλο, ενώ θα υπάρχει νέα θύρα παροχής ρεύματος USB με τεχνολογία γρήγορης φόρτισης.
 
Μια σημαντική αλλαγή στο νέο Symphony ST θα είναι η υιοθέτηση τροχού 14 ιντσών πίσω, ο οποίος δίνει την δυνατότητα χρήσης μεγαλύτερου χώρου κάτω από την σέλα: Συγκεκριμένα, ο νέος αποθηκευτικός χώρος θα μπορεί να φιλοξενήσει 2 κράνη, σύμφωνα με την SYM. Ο εμπρός τροχός παραμένει 16 ιντσών σε διάμετρο, ενώ τα ελαστικά που θα φορούν τα μοντέλα θα είναι τα ίδια για όλη την γκάμα: 110/70-16 και 120/80-14 εμπρός και πίσω αντίστοιχα.
 
To μοντέλο θα έρχεται με 4 επιλογές κινητήρα: 50, 125 (αερόψυκτος και υγρόψυκτος) και 200 κυβικών, που θα συμμορφώνονται πλέον με τις προδιαγραφές Euro5. Σε ισχύ, οι 4 επιλογές κινητήρων θα αποδίδουν αντίστοιχα 3.1, 11.4, 12.9 και 12.6 ίππους αντίστοιχα.
 
To νέο Symphony ST διαθέτει την τεχνολογία Anti Lift Engine Hanger System (A.L.E.H), με την οποία κατά την επιτάχυνση περιορίζεται το κλασικό φαινόμενο των scooter όπου ανασηκώνεται το πίσω μέρος. Στην ανάρτηση συναντάμε τηλεσκοπικό πιρούνι και διπλό αμορτισέρ με ρυθμιζόμενη προφόρτιση, ενώ το σύστημα πέδησης αποτελείται από δίσκους 260 και 240 χιλιοστών με δικάναλο ABS.
 

Symphony ST 200 ABS TOP-BOX: 2.695 ευρώ

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

Δείτε και τα 133 μοντέλα της Εκθεσης