ΌΡΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ


30 τυχεροί 30 κράνη LS2 συνολικής αξίας μεγαλύτερης των 6,500€
Διαδικασία συμμετοχής

  • Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας, όπως αναγράφονται στην ταυτότητα σας (ή το δίπλωμα οδήγησης). Δηλώνετε το μοντέλο το οποίο σας ενδιαφέρει .
  • Λαμβάνετε ένα κουπόνι με έναν μοναδικό αριθμό, και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο μία φορά
  • Εφόσον προχωρήσετε σε αγορά ως την λήξη της έκθεσης, και αυτό το επιβεβαιώσετε μέχρι την λήξη της έκθεσης στο Moto Τρίτη (θα πρέπει να στείλετε μία φωτογραφία το Δελτίο παραγγελίας του μοντέλου (η κάποιο αποδεικτικό ) και το κουπόνι που έχετε λάβει από εμάς στο [email protected] και τηλεφωνικά στο 211 1085583 κα Νάγια Πάλλη) κερδίζετε το κράνος της LS2 χωρίς κλήρωση. Αφορά ως και την εξάντληση των 30 κρανών.
Όροι συμμετοχής
  • Δικαίωμα έχουν όσοι έχουν κλείσει το 18 έτος της ηλικίας τους και έχουν δίπλωμα οδήγησης μοτοσυκλέτας ή μπορούν να οδηγήσουν με δίπλωμα αυτοκινήτου, σύμφωνα με την νέα διάταξη του Υπουργείου μεταφορών
  • Δικαίωμα συμμετοχής ΔΕΝ έχουν : Οι επαγγελματίες του χώρου της Μοτοσυκλέτας και όσοι εμπλέκονται με αυτόν (Μέσα Ειδικού τύπου, Συνεργεία, καταστήματα κτλ)
  • Σε περίπτωση ακύρωσης ή μη συμπλήρωσης από όσους θα αγοράσουν τα υπόλοιπα κράνη θα κληρωθούν, live, την τελευταία ημέρα την έκεισης

Συμμετέχοντας στην ενέργεια συναινείς

Η εταιρεία Auto Τρίτη Α.Ε. (Λ. Αμαρουσίου 14, Ηράκλειο Αττικής, τηλ. 211 1085500, [email protected]), ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας, ζητάει την συναίνεσή σου για να σε ενημερώσει με τον τρόπο που εσύ δήλωσες πως επιθυμείς και για την ενέργεια αυτή.
Κατά την ενέργεια αυτή, η ενημέρωση θα έρθει από αντίστοιχο συνεργάτη ο οποίος θα σας στείλει την προσφορά που ζητήσατε και με τον τρόπο που την ζητήσατε.
Έχεις δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, φορητότητας, περιορισμού της επεξεργασίας, εναντίωσης/ ανάκλησης της συγκατάθεσής σου, το οποίο μπορείς να ασκήσεις με αποστολή σχετικής επιστολής στην Auto Τρίτη Α.Ε. (Λ. Αμαρουσίου 14, Ηράκλειο Αττικής) ή στο e-mail στο [email protected]
 
Τα προσωπικά σας στοιχεία δεν θα χρησιμοποιηθούν για καμία άλλη ενέργεια χωρίς την δική σας συγκατάθεση.