Hall-3: Ηλεκτρικά Scooter & Μοτοσυκλέτες

Δείτε τις σημαντικότερες εταιρείες και μοντέλα της αγοράς, δείτε αυτονομίες και επιδόσεις οι οποίες έχουν βελτιωθεί κατά πολύ το 2022

ESF
Η ESF διαθέτει πλήρη γκάμα από ηλεκτρικά scooter με πολλά από αυτά να μπορούν να οδηγηθούν χωρίς δίπλωμα. Η ναυαρχίδα της εταιρείας βέβαια είναι το πληθωρικό E-RIDE E-R Max που φτάνει τα 130 χλμ. / ώρα. περισσότερα »

BMW
Το BMW CE 04 εισάγει την γερμανική εταιρεία στην κατηγορία των premium ηλεκτροκίνητων scooters.περισσότερα »

iLark
Η μίξη ανάμεσα σε scooter και πατίνι έφερε στο προσκήνιο το iLark, ένα ηλεκτρικό όχημα που μπορεί να οδηγηθεί χωρίς δίπλωμα και προσφέρει τεράστια οφέλη οικονομίας με ελάχιστα έξοδα μετακίνησης.περισσότερα »

Green Revolution
περισσότερα »

Zero
Η Zero motorcycles δεν κατασκευάζει απλώς ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες, αλλά ηγείται της κατηγορίας, με μια πλήρη γκάμα που περιλαμβάνει μοντέλα για όλα τα γούστα. Η ναυαρχίδα της ακούει στο όνομα SR/S και συστήνει πριν από όλους τον ηλεκτρισμό στις sport touring μοτοσυκλέτες.περισσότερα »

SUNRA
Η SUNRA ειδικεύεται στην εξέλιξη, παραγωγή και διανομή ηλεκτρικών οχημάτων, ενώ εξάγει σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο. Για 5 συναπτά έτη, αναγνωρίστηκε ως Νο 1 στον κόσμο σε όγκους πωλήσεων, με πάνω από 100 κατοχυρωμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας. περισσότερα »

Yamaha
Το πρώτο ηλεκτρικό scooter της Yamaha είναι γεγονός και ακούει στο όνομα NEO΄s.περισσότερα »

Piaggio
H Piaggio θέλοντας να καλύψει την ανάγκη των αναβατών για οικονομικές και οικολογικές μετακινήσεις, κάνει δυναμική είσοδο στα ηλεκτρικά scooter με το Piaggio 1.περισσότερα »

Ecooter
Η Εcooter διαθέτει ηλεκτρικά scooter που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τον σύγχρονο σχεδιασμό προσφέροντας ταυτόχρονα αυξημένη αυτονομία. Πρόσφατα προστέθηκε στη γκάμα της το πανίσχυρο Ε5, ενώ διαθέτει και το E2 Max Delivery για επαγγελματική χρήση. περισσότερα »

RAY
Η Ray Electric Motors είναι μια ισπανική εταιρεία που δημιουργήθηκε το 2019, η οποία σχεδιάζει και κατασκευάζει η ίδια ηλεκτρικά οχήματα με στόχο την καινοτομία και την φιλική προς το περιβάλλον μετακίνηση.περισσότερα »

Super Soco
Τα ηλεκτρικά scooter αποτελούν την ιδανικότερη λύση για όσους θέλουν να μηδενίσουν το κόστος μετακίνησης απολαμβάνοντας παράλληλα την ευχρηστία αυτής της κατηγορίας. H Super Soco με το CPX και άλλα μοντέλα έρχεται για να μας δείξει ότι τα ηλεκτροκίνητα ίσως είναι πράγματι το μέλλον.περισσότερα »

Yadea
Η Yadea είναι ένας κατασκευαστής υψηλών προδιαγραφών που εξελίσσει και παράγει ηλεκτρικά δίκυκλα με τεχνολογία αιχμής. Χρησιμοποιώντας τεχνολογικές καινοτομίες που πληρούν τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας, δημιουργεί μοντέλα με σεβασμό στο περιβάλλον και την τσέπη του καταναλωτή.περισσότερα »

SEAT
H SEAT διαθέτει πλέον τη σειρά SEAT MO, τα νέα ηλεκτροκίνητα οχήματα που θέλουν να συμβάλλουν στην λύση των προβλημάτων κινητικότητας μιας μεγάλης και πυκνοκατοικημένης πόλης όπως η Αθήνα. Η σειρά SEAT MΟ αποτελείται από 2 ηλεκτρικά πατίνια και το ηλεκτρικό scooter με ονομασία eScooter 125.περισσότερα »

Daytona Best Electric
H Daytona Best Electric διαθέτει μεγάλη γκάμα από ηλεκτρικά scooter που θα καλύψουν κάθε γούστο και ανάγκη. Είτε αναζητάς μέγιστη οικονομία, είτε επιδόσεις, η Daytona έχει το κατάλληλο scooter για εσένα, ενώ δεν λείπουν και οι προτάσεις για τους επαγγελματίες. Πρόκειται για μοντέλα υψηλού value for money με προσιτές τιμές και μικρό κόστος χρήσης για οικονομικές μετακινήσεις. περισσότερα »

NIU
H ανερχόμενη NIU εξοπλίζει με περισσότερες επιλογές την γκάμας της με τα αμιγώς ηλεκτρικά scooter. Με τα συγκεκριμένα μοντέλα αυξάνει τα όρια της ηλεκτροκίνησης και θέτει νέα στάνταρ για την αστική μετακίνηση.περισσότερα »