Η μίξη ανάμεσα σε scooter και πατίνι έφερε στο προσκήνιο το iLark, ένα ηλεκτρικό όχημα που μπορεί να οδηγηθεί χωρίς δίπλωμα και προσφέρει τεράστια οφέλη.

Η μίξη ανάμεσα σε scooter και πατίνι έφερε στο προσκήνιο το iLark, ένα ηλεκτρικό όχημα που μπορεί να οδηγηθεί χωρίς δίπλωμα και προσφέρει τεράστια οφέλη.

iLark iLark
iLark iLark
iLark iLark
iLark iLark
iLark iLark
  • Η μίξη ανάμεσα σε scooter και πατίνι έφερε στο προσκήνιο το iLark, ένα ηλεκτρικό όχημα που μπορεί να οδηγηθεί χωρίς δίπλωμα και προσφέρει τεράστια οφέλη.
  • iLark iLark
  • iLark iLark
  • iLark iLark
  • iLark iLark
  • iLark iLark

iLark iLark

Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

Η σχεδίαση του iLark παραπέμπει σε πατίνι, ταυτόχρονα όμως έχουν υιοθετηθεί λύσεις από scooter όπως η σέλα και το μπροστινό σύστημα, στοιχεία που το διαφοροποιούν από καθετί στην κατηγορία του. Έτσι έχουμε επίπεδο πάτωμα για εύκολη και άνετη τοποθέτηση των ποδιών και μεγάλο φαρδύ τιμόνι για σωστή στήριξη των χεριών. Η έκπληξη έρχεται στο πίσω μέρος εκεί που βρίσκεται πλέον μια σέλα για τον αναβάτη, λύση που βλέπουμε πρώτη φορά σε πατίνι, αυξάνοντας κατακόρυφα τα προσφερόμενα επίπεδα άνεσης.

Η σύγχρονη εικόνα του iLark συμπληρώνεται από τον Full Led φωτισμό στο εμπρός και πίσω μέρος για άμεση αναγνώριση από τους άλλους οδηγούς, ενώ μια ευανάγνωστη ψηφιακή οθόνη LCD στο κέντρο του τιμονιού, προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον αναβάτη. Το iLark προσφέρει έξυπνες λύσεις και έτσι για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία αναδιπλώνεται με δύο απλές κινήσεις, ιδανικό σενάριο για εύκολη αποθήκευση στο σπίτι ή στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου σας. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Στον πίσω τροχό βρίσκεται ένας ηλεκτροκινητήρας με μέγιστη ισχύς ισχύς 470W και μέγιστηροπή 7,8Nm. Η κατανάλωση του φτάνει περίπου τα 2,4KWh/100km αναλόγως των συνθηκών και προσφέρει ικανότητα ανάβασης από στάση σε ανωφέρεια με 13% κλίση. Μια μπαταρία τεχνολογίας λιθίου με χαρακτηριστικά 48V-15Ah έχει αναλάβει την τροφοδοσία του ηλεκτροκινητήρα και μπορεί να προσφέρει έως και 34 χιλιόμετρα αυτονομίας. Είναι αποσπώμενη με βάρος μόλις 4,5 κιλά για εύκολη μεταφορά και φόρτιση στο σπίτι ή το γραφείο σας. Πολύ σημαντική λεπτομέρεια ότι το iLark είναι αδιάβροχο με βάση το πρότυπο IP54.
 
Αλλη μια τεχνολογική καινοτομία του iLark είναι οι τρεις τροχοί που διαθέτει ,καθώς και το σύστημα ανάρτησης που τους διαχειρίζεται. Το σύστημα DWT ( Dual Wheel Technology) επιτρέπει και στους 2 εμπρόσθιους τροχούς να προσαρμόζονται διαρκώς στην επιφάνεια του δρόμου και προσδίδει στο όχημα σταθερότητα, ικανότητα ελιγμών, ασφάλεια και οδηγική απόλαυση.

Το μετατρόχιο είναι 405 χιλιοστά ενώ η μέγιστη διαφορά ύψους των τροχών είναι στα 163 χιλιοστά, όταν ο ένας μπορεί να έχει ανέβει σε κάποιο πεζοδρόμιο ή εμπόδιο και ο άλλος συνεχίζει να πατάει στο δρόμο. Η μέγιστη κλίση των τροχών είναι στις 32 μοίρες και η γωνία διεύθυνσης ορίζεται στις 33 μοίρες. Για την ασφάλεια του αναβάτη, το iLark είναι εξοπλισμένο με 2 δισκόφρενα των 100 χιλιοστών εμπρός και ένα δισκόφρενο 140 χιλιοστών πίσω.
 

Το iLark κοστίζει 1.295 ευρώ.