Hall-3: Ηλεκτρικά Scooter & Μοτοσυκλέτες

Δείτε τις σημαντικότερες εταιρείες και μοντέλα της αγοράς, δείτε αυτονομίες και επιδόσεις οι οποίες έχουν βελτιωθεί κατά πολύ το 2022

Η ESF διαθέτει πλήρη γκάμα από ηλεκτρικά scooter με πολλά από αυτά να μπορούν να οδηγηθούν χωρίς δίπλωμα. Η ναυαρχίδα της εταιρείας βέβαια είναι το πληθωρικό E-RIDE E-R Max που φτάνει τα 130 χλμ. / ώρα.

ESF E-Ride E-RV
Με το ρετρό και στιλάτο E-Ride E-RV η αυτονομία δεν αποτελεί πρόβλημα, αφού μπορείς να κάνεις έως 150 χιλιόμετρα με μια φόρτιση. περισσότερα »

ESF S5
Σχεδιασμένο ως ένα ποιοτικό ηλεκτροκίνητο scooter τόσο για ιδιωτική, όσο και για επαγγελματική χρήση, το ESF S5 δελεάζει με μια σεβαστή αυτονομία και μια αξιοπρεπή οδηγική παρουσία, χωρίς να γίνεται απρόσιτο στο ταμείο. περισσότερα »

ESF R8
Tο ESF R8 με το πολύ μικρό κόστος χρήσης προτείνει μια νέα πραγματικότητα μετακίνησης, ακόμη και για κάποιον που μπαίνει τώρα στον χώρο. περισσότερα »

ESF S4
Με την ταυτότητα ενός απόλυτα πρακτικού ατομικού δικύκλου για μετακίνηση, εργασία ή και τα δύο ταυτόχρονα, το ESF S-4 δελεάζει με τις αφαιρούμενες μπαταρίες του και την ιδιαίτερα προσιτή τιμή του. περισσότερα »

ESF S6 Max
Με μια σχεδίαση που κεντρίζει τα βλέμματα και τα ισχυρότερα ηλεκτρικά μέρη της γκάμας της ESF, το νέο S6 έρχεται με premium καταβολές για τον αναβάτη που θέλει να ξεχωρίζει τόσο στην εμφάνιση όσο και στην πράξη. περισσότερα »

ESF
Με τελική 130 χλμ. / ώρα και αυτονομία που φτάνει τα 230 χιλιόμετρα, το E-Ride E-R Max δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν τα ηλεκτικά GT scooters. περισσότερα »

ESF X-1
Το X-1 υπόσχεται την διπλάσια αυτονομία από τα περισσότερα αντίστοιχα μοντέλα της αγοράς, ενώ παράλληλα προσφέρει στον αναβάτη αξεσουάρ όπως... ηχοσύστημα! περισσότερα »