Με την ταυτότητα ενός απόλυτα πρακτικού ατομικού δικύκλου για μετακίνηση, εργασία ή και τα δύο ταυτόχρονα, το ESF S-4 δελεάζει με τις αφαιρούμενες μπαταρίες του και την ιδιαίτερα προσιτή τιμή του.

Με την ταυτότητα ενός απόλυτα πρακτικού ατομικού δικύκλου για μετακίνηση, εργασία ή και τα δύο ταυτόχρονα, το ESF S-4 δελεάζει με τις αφαιρούμενες μπαταρίες του και την ιδιαίτερα προσιτή τιμή του.

    ESF S4

    Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

    Οι μικρές διαστάσεις του S4, σε συνδυασμό με τις ήπιες σχεδιαστικές του γραμμές, έχουν ως αποτέλεσμα το μοντέλο να ακολουθεί ένα πιο «σοβαρό» προφίλ στην εμφάνιση. Το S4 ενστερνίζεται την εμφάνιση του προσωπικού οχήματος μεταφοράς με το ουδέτερο στυλ, μοντέρνο αλλά όχι κραυγαλέο. Σημείο κατατεθέν της σειράς S της ESF, το εμπρός φωτιστικό σώμα, το οποίο αποτελείται από έναν κεντρικό προβολέα και ένα περιμετρικό φως ημέρας, αμφότερα φυσικά LED. Στο πίσω μέρος, το φωτιστικό είναι οριζόντιο  φιλοξενώντας ταυτόχρονα και τα φλας. Στο τιμόνι φιλοξενούνται τα δύο εμπρόσθια LED φλασάκια, μαζί με μια μικρή ζελατίνα σε μαύρο  χρώμα να καλύπτει τα όργανα.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »




    Οι ευκολίες πρακτικότητας του S4 ξεκινούν από το επίπεδο πάτωμα, ένα προφανές πλεονέκτημα για τον εργαζόμενο και μη αναβάτη. Ο γάντζος της ποδιάς μπορεί να μεταφέρει κάποια τσάντα ή να βοηθήσει στην στήριξη αντικειμένου που μεταφέρετε στο πάτωμα. Ακόμα, μια μικρή θήκη στο αριστερό μέρος της ποδιάς προορίζεται για τα μικροαντικείμενα σας, ενώ ακριβώς από πάνω της συναντάμε και την παροχή ρεύματος USB του μοντέλου. Κάτω από την σέλα, στον χώρο για τις μπαταρίες, μπορούν να φιλοξενηθούν και κάποια μικροαντικείμενα ακόμη.
    Το «βαρύ» όνομα της Bosch κοσμεί και το ESF S4, αφού ο γίγαντας των ηλεκτρονικών παρέχει τον hub-center ηλεκτροκινητήρα στο μοντέλο. Για την περίπτωση του S4, το μοτέρ έχει ισχύ 1,44 kW ή 2 ίππων, ισχύς αρκετή ώστε να ωθήσει το μοντέλο στην μέγιστη (περιορισμένη ηλεκτρονικά) ταχύτητα των 45 χλμ/ώρα. Ο κινητήρας αποδίδει την ισχύ του μέσω 3 χαρτών επιλέξιμων από τον αναβάτη, ανάλογα με τις ανάγκες του ίδιου κα του περιβάλλοντος χρήσης του μοντέλου. Την τροφοδοσία του με ρεύμα αναλαμβάνουν μία –ή δύο- μπαταρίες των 48 Volt. Κάνοντας επαναλαμβανόμενες μετρήσεις, διαπιστώσαμε ότι μια αυτονομία της τάξης των 60 χιλιομέτρων είναι εφικτή και μάλιστα, στον χάρτη της μέγιστης ισχύος (3), με μια μπαταρία.

    Η τιμή του ESF S4 ξεκινά από τα 2.063 ευρώ