Tο ESF R8 με το πολύ μικρό κόστος χρήσης προτείνει μια νέα πραγματικότητα μετακίνησης, ακόμη και για κάποιον που μπαίνει τώρα στον χώρο.

Tο ESF R8 με το πολύ μικρό κόστος χρήσης προτείνει μια νέα πραγματικότητα μετακίνησης, ακόμη και για κάποιον που μπαίνει τώρα στον χώρο.

    ESF R8

    Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

    Στο μικρών διαστάσεων R8 οι καμπύλες κυριαρχούν και συνθέτουν ένα μοντέρνο και όμορφο scooter σύγχρονης αισθητικής. Τα LED φωτιστικά σώματα ταιριάζουν απόλυτα με τη φιλοσοφία του μοντέλου, ενώ ταυτόχρονα δεν επιβαρύνουν την κατανάλωση ρεύματος. Το περίγραμμα του οβάλ εμπρός προβολέα λειτουργεί ως φως ημέρας με μπλε απόχρωση, ενώ στο κέντρο του υπάρχει μια συστοιχία από πέντε LED. Όλα ελέγχονται από διακόπτη στο τιμόνι και μπορεί ο αναβάτης να τα σβήσει τελείως. Ίδιας τεχνολογίας είναι και τα φλας με τα πίσω να είναι ενσωματωμένα στο φωτιστικό σώμα, ενώ τα εμπρός είναι διακριτικά τοποθετημένα κάτω από το τιμόνι. Όμορφη λεπτομέρεια είναι το μικρό μασκάκι στο εμπρός μέρος.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

    Ο εξοπλισμός του είναι πλούσιος, καθώς διαθέτει ασύρματο κλειδί, συναγερμό, θύρα USB και γαντζάκι στην ποδιά, ενώ στάνταρ είναι και το top box με το καπάκι στο χρώμα του scooter που έξτρα αρκετό αποθηκευτικό χώρο. Αρκετά πράγματα ακόμα θα χωρέσουν και κάτω από τη σέλα με τη μπαταρία να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του χώρου εκεί. Η οθόνη του είναι πλήρως ψηφιακή και έγχρωμη, ενώ διαθέτει όλες τις απαραίτητες ενδείξεις όπως ταχύμετρο, οδόμετρο και ένδειξη φόρτισης της μπαταρίας.



    Ο ηλεκτροκινητήρας των 600W είναι απευθείας τοποθετημένος στο κέντρο του πίσω τροχού. Τη διάταξη αυτή τη συναντάμε συχνά σε ηλεκτρικά scooter καθώς καταργεί την ανάγκη χρήσης αλυσίδας, μειώνοντας ακόμα περισσότερο το κόστος συντήρησης και τον θόρυβο κύλισης. Η τελική του R8 περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 45 χλμ. / ώρα, όπως ορίζεται από τον νόμο για αυτή την κατηγορία οχημάτων. Η μπαταρία που τροφοδοτεί τον ηλεκτροκινητήρα είναι λιθίου 48V χωρητικότητας 20Αh. Είναι αποσπώμενη, οπότε αφαιρείται πανεύκολα και μπορείς να τη φορτίσεις σπίτι, με μια πλήρη φόρτιση να χρειάζεται  6 με 8 ώρες. Όπως διαπιστώσαμε με μια φόρτιση μπορείς να διανύσεις 50 με 55 χιλιόμετρα αναλόγως της κλίσης του δρόμου και το βάρος του αναβάτη. 

    Το ESF R8 κοστίζει 1.249 ευρώ.