Με τελική 130 χλμ. / ώρα και αυτονομία που φτάνει τα 230 χιλιόμετρα, το E-Ride E-R Max δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν τα ηλεκτικά GT scooters.

Με τελική 130 χλμ. / ώρα και αυτονομία που φτάνει τα 230 χιλιόμετρα, το E-Ride E-R Max δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν τα ηλεκτικά GT scooters.

    ESF

    Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

    Η GT φιλοσοφία είναι προφανής στο E-R Max, ενώ τα σπορ χαρακτηριστικά του δεν κρύβονται. Οι τεθλασμένου σχήματος προβολείς σε συνδυασμό με τη ψηλή ζελατίνα, σχηματίζουν μια μεγάλη και επιβλητική μετωπική επιφάνεια, ενώ τα φλας έχουν ενσωματωθεί στο κάτω μέρος της ποδιάς για πιο καθαρή εικόνα. Οι μεγάλες διαστάσεις του το καθιστούν ως ένα άνετο scooter με τη θέση οδήγησης να φέρνει τον αναβάτη σε όρθια ξεκούραστη στάση με τα πόδια να έχουν άπλετο χώρο για τοποθέτηση κάθετα ή σε αμβλεία γωνία. Η μεγάλη σε μέγεθος μονοκόμματη σέλα προσφέρει άνετη χρήση σε οδηγό και συνεπιβάτη, ενώ ο χώρος κάτω από αυτή μπορεί να φιλοξενήσει ένα full face κράνος αλλά και αρκετά αντικείμενα. Παράλληλα, ο αναβάτης έχει στη διάθεση του 2 ντουλαπάκια στην ποδιά για αυξημένη χρηστικότητα, τα οποία μάλιστα κλειδώνουν για μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ στο αριστερό εξ αυτών υπάρχει και υποδοχή φόρτισης. Είναι εξοπλισμένο με κινητήρα 6.000 Watt, ο οποίος μπορεί στιγμιαία να φτάσει τα 12.000 Watt (16,3 ίππους).

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



    Η απεικόνιση των ενδείξεων γίνεται μέσω δύο οθονών, ενώ στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται και φιμέ ζελατίνα. Οι τροχοί των 13 ιντσών συμβαδίζουν με τα δεδομένα της GT κατηγορίας και, σε συνδυασμό με την στιβαρή κατασκευή, την ανάρτηση με ψαλίδι αλουμινίου και διπλά αμορτισέρ, το τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και το σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS στα φρένα, προσφέρουν υψηλού επιπέδου οδηγική συμπεριφορά.



    Είναι διαθέσιμο σε διάφορες εκδόσεις με τελική από 100 έως 130 χιλιόμετρα την ώρα και αυτονομία που φτάνει τα 230 χιλιόμετρα, ενώ η τιμή του ξεκινά από τα 6.291 ευρώ. Επίσης υπάρχει και μια πιο οικονομική έκδοση με αποσπώμενη μπαταρία η οποία δίνει αυτονομία 80 χιλιόμετρα και 85 χιλιόμετρα τελική. Σύντομα αναμένεται και η έκδοση με αποσπώμενες μπαταρίες 90Ah, πάνω από 150χλμ αυτονομία και τελική περιορισμένη στα 80-100χλμ/ώρα.