Σχεδιασμένο ως ένα ποιοτικό ηλεκτροκίνητο scooter τόσο για ιδιωτική, όσο και για επαγγελματική χρήση, το ESF S5 δελεάζει με μια σεβαστή αυτονομία και μια αξιοπρεπή οδηγική παρουσία, χωρίς να γίνεται α

Σχεδιασμένο ως ένα ποιοτικό ηλεκτροκίνητο scooter τόσο για ιδιωτική, όσο και για επαγγελματική χρήση, το ESF S5 δελεάζει με μια σεβαστή αυτονομία και μια αξιοπρεπή οδηγική παρουσία, χωρίς να γίνεται απρόσιτο στο ταμείο.

    ESF S5

    Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

    Οι διαστάσεις του ESF S5 είναι περιορισμένες και αυτό αποδεικνύεται ατού στην αστική χρήση, αφού προσθέτουν σε ευελιξία και δυνατότητα στάθμευσης και μετακίνησης σε περιβάλλοντα απαγορευτικά για κάτι μεγαλύτερο. Τα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω διευθύνουν ένα «κονσέρτο» φουτουρισμού, με το εμπρός φως ημέρας σε τετράγωνο σχήμα να περιβάλλει τον LED προβολέα και το πίσω φωτιστικό να θυμίζει τα light bars, που είναι τόσο της μόδας στα αυτοκίνητα αυτή την στιγμή. Οι χειρολαβές του συνεπιβάτη, το ψαλίδι και τα μαρσπιέ είναι βαμμένα σε μεταλλική ματ απόχρωση, συμβάλλοντας στις φουτουριστικές νότες.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »




    Κάτω από την σέλα, υπάρχει ο χώρος των μπαταριών ο οποίος δεν γεμίζει εντελώς ακόμα και αν χρησιμοποιείτε δύο μπαταρίες, αφήνοντας χώρο για αρκετά μικροαντικείμενα. Στο μπροστινό του μέρος βρίσκονται και 2 «κολωνάκια» που χρησιμεύουν για κρέμασμα και ασφάλιση ισάριθμων κρανών, από το λουράκι τους. Στην ποδιά βρίσκεται μια μικρή θήκη για μικροαντεικείμενα σε άμεση πρόσβαση, με σχήμα κατάλληλο για π.χ. μπουκαλάκι νερό, κινητό ή πορτοφόλι, ενώ ακριβώς από πάνω της συναντάμε μια θύρα παροχής ρεύματος USB. Στο κέντρο της εσωτερικής ποδιάς, υπάρχει και γάντζος για σακούλες-τσάντες.
    Tο S5 φέρει μοτέρ της Bosch, στα 3.000 Watt ισχύος, που μεταφράζονται σε 4,1 ίππους, ενώ η τελική του περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 45 χλμ/ώρα. Η ECU του μοντέλου προσφέρει 3 διαφορετικές χαρτογραφήσεις ισχύος –από 1 μέχρι 3, με την τελευταία να προσφέρει την πλήρη τελική ταχύτητα και τις άλλες δύο να την περιορίζουν στα 25 και 35 χλμ/ώρα).  Την τροφοδοσία του μοτέρ αναλαμβάνουν αφαιρούμενες μπαταρίες, με το S5 να μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι δύο.

    Η τιμή του ESF S5 ξεκινά από τα 3.070 ευρώ