Hall–1: Όλα τα Νέα & Best Seller μοντέλα

Δείτε όλα τα νέα μοντέλα & τα best seller του 2022. Αναλυτικές παρουσιάσεις, τεχνικά χαρακτηριστικά, videos και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Sym
Η Sym διαθέτει πλήρη γκάμα για το 2022 με νέα σύγχρονα και πλούσια εξοπλισμένα μοντέλα, δηλώνοντας έτοιμη να πρωταγωνιστήσει σε κάθε κατηγορία. Το επί σειρά ετών Best Seller της SYM Symphony ST ανανεώνεται εμφανισιακά και σε επίπεδο εξοπλισμού. Το Cruisym a αποτελεί άλλη μια πρόταση στα 300αρια GT scooter, ενώ η ναυαρχίδα της Sym, TL, φόρεσε μεγαλύτερο σε κυβισμό κινητήρα. Παρών δηλώνει και στα μικρομεσαία adventure με το νέο ΝΗ-Τ 300.περισσότερα »

Piaggio
Με το ανανεωμένο Beverly, η Piaggio παραμένει στο προσκήνιο αποδεικνύοντας ότι γνωρίζει τη συνταγή των best sellers. περισσότερα »

Royal Alloy
Με Βρετανική καταγωγή, σώμα κατασκευασμένο εξολοκλήρου από μέταλλο, υψηλή ποιότητα και σύγχρονη τεχνολογία, τα scooter της Royal Alloy έρχονται να ταράξουν τα νερά της κατηγορίας. Αιχμή του δόρατος η σειρά GP σε κυβισμούς 125 και 300 κυβικών.περισσότερα »

Bajaj
Οι μικρού και μεσαίου κυβισμού μοτοσυκλέτες της Bajaj, έρχονται ανανεωμένες για το 2022, με πλούσιο εξοπλισμό και έμφαση στην ευχρηστία και τη διασκέδαση. περισσότερα »

Suzuki
Πλήρης ανανέωση για τα μοντέλα της σειράς GSX-S με κοινό χαρακτηριστικό τον κινητήρα 1000 κυβικών. Ξεχωρίζει η τουριστική έκδοση, ενώ το γυμνό 950αρι καλύπτει και αναβάτες με Α2 δίπλωμα. περισσότερα »

Aprilia
Η γοητεία του παράγοντα adventure και η τεράστια επιτυχία του αλλάζει το σκηνικό και στις αστικές μετακινήσεις. Η Aprilia κάνει την δική της πρόταση, με δύο εντυπωσιακά scooters, τα οποία αποδεικνύουν εμπράκτως ότι είναι έτοιμα για όλα. Παράλληλη, η πολυσυζητημένη adventure Tuareg, υπόσχεται απολαυστική εμπειρία οδήγησης εντός και εκτός δρόμου. περισσότερα »

Husqvarna
Το Norden, μια από τις πιο πολυσυζητημένες adventure μοτοσυκλέτες των τελευταίων ετών –αν όχι η πιο πολυσυζητημένη- είναι πλέον εδώ. Η ασφάλτινη γκάμα της Husqvarna μεγαλώνει και σειρά έχει το Svartpilen. Downsizing για το δημοφιλές scrambler, αποτελώντας μια ιδανική επιλογή στη κατηγορία των entry-level μοτοσυκλετών. περισσότερα »

Kymco
Η Kymco εμπλουτίζει τη γκάμα της με scooter που ενσωματώνουν καινοτομίες και απευθύνονται σε κάθε κατηγορία αναβατών. Μεγάλη έκπληξη το CV3, καθώς είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία παρουσιάζει τρίτροχο μοντέλο. Agility και People προσυπογράφουν τα οφέλη του μικρού κυβισμού, ενώ το crossover DT X360 αναδεικνύει την adventure πλευρά των scooter.περισσότερα »

Moto Guzzi
Με τη συμπλήρωση 50 χρόνων από τη γέννηση του πρώτου μοντέλου, η Moto Guzzi γιορτάζει με τη παρουσίαση του νέου V7 III. Η τρίτη γενιά του παγκοσμίως γνωστού και πιο αγαπημένου μοντέλου Moto Guzzi ανανεώνεται πλήρως. Με μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής του V85TT, η εταιρεία γιορτάζει τα 75 χρόνια συνεργασίας με την Ιταλική προεδρική φρουρά.περισσότερα »

Motron
Η Motron έρχεται με μια πλήρη σειρά μοντέλων στα 125 κυβικά, από scooter και ρετρό μέχρι Adventure και naked, κατάλληλα για όσους αναζητούν αξιόπιστη και οικονομική καθημερινή μετακίνηση, ενώ προσφέρει και ηλεκτρικές προτάσεις για μέγιστη οικονομία και οικολογία.περισσότερα »

Kawasaki
Η 7 φορές πρωταθλήτρια στο πρωτάθλημα WSBK μεταφέρει τη τεχνογνωσία της από τους αγώνες στο δρόμο με δύο νέες εκδόσεις του δημοφιλούς ΖΧ-10. Οι αλλαγές στην εμφάνιση σε συνδυασμό με το σύγχρονο ηλεκτρονικό οπλοστάσιο και τον ισχυρό κινητήρα διαμορφώνουν ένα από καλύτερα και δυνατότερα supersport της αγοράς. Παράλληλα, το νέο Versys 1000 εξοπλίζεται με νέα καλούδια με αποκορύφωμα τις ημι-ενεργητικές αναρτήσεις Showa Skyhook.περισσότερα »

Moto Morini
Δυναμική είσοδος στα Adventure από τη Moto Morini, με ένα μοντέλο πολλαπλών δυνατοτήτων με φουτουριστική σχεδίαση και σύγχρονο δικύλινδρο κινητήρα 650 κυβικών.περισσότερα »

Triumph
Βελτιωμένο σε όλα τα επίπεδα και με διαφορετικές εκδόσεις για άσφαλτο και χώμα, το ολοκαίνουργιο Tiger έρχεται καλύτερο και πιο εξοπλισμένο από ποτέ. Παρουσιάστηκε και το νέο Speed Triple RR με εμφάνιση και χαρακτηριστικά που εντυπωσιάζουν. περισσότερα »

Royal Enfield
Η Royal Enfield κατασκευάζει μοτοσυκλέτες που μπορούν να ταξιδέψουν παντού. Η Himalayan εμπνευσμένη από την πολύχρονη εμπειρία της Royal Enfield διασχίζει τα Ιμαλάια για πάνω από 50 χρόνια. περισσότερα »

Zontes
Το Zontes M310 δεν χαρακτηρίστηκε άδικα «σφήνα», αφού επιβεβαιώνει τις προσδοκίες ως το γρηγορότερο 300αρι, ενώ ο πλούσιος εξοπλισμός του συμπληρώνει τη λίστα πλεονεκτημάτων που το συνοδεύουν. περισσότερα »

CFMoto
Φουλ επίθεση στα μεσαία κυβικά από τη CFMoto για το 2021 και μάλιστα στις δύο δημοφιλέστερες κατηγορίες, αυτές των adventure και street-naked. Τα νέο 800ΜΤ και CLX 700 δείχνουν τη δυναμική της εταιρείας και προκαλούν πονοκεφάλους στους ανταγωνιστές.περισσότερα »

Brixton
Με νέα μοντέλα προδιαγραφών EURO 5, αναβαθμισμένη εμφάνιση και ποιότητα κατασκευής η Αυστριακή Brixton Motorcycles έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην καθημερινή μετακίνηση, συνδυάζοντας εξαιρετικό στυλ, πλούσιο εξοπλισμό, σύγχρονη τεχνολογία, ποιότητα κατασκευής και προσιτό κόστος σε ένα ασυναγώνιστο σύνολο. περισσότερα »

Yamaha
Ανανεώσεις των σημαντικότερων της μοντέλων αλλά και νέες προσθήκες παρουσιάζει η Yamaha για το 2022. Η σκληροτράχηλη Tenere έρχεται σε νέα πιο εξελιγμένη εκδοχή, ενώ η ναυαρχίδα στα hyper naked μας ξανασυστήνεται με νέα εμφάνιση και αυξημένες δυνατότητες. Το νέο ΤΜΑΧ αλλάζει τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την αστική μετακίνηση και το πρώτο ηλεκτρικό scooter Yamaha είναι γεγονός.περισσότερα »

Voge
Η Voge συνεχίζει τη δυναμική της πορεία στην Ελληνική αγορά, με μια πλήρη γκάμα μοντέλων, ιδανικά για κάθε χρήση, με πλούσιο εξοπλισμό και προσιτή τιμή. 13 μοντέλα από 300 έως 600 κυβικά, σε 4 κατηγορίες για άσφαλτο και χώμα που οδηγούνται με δίπλωμα Α2.περισσότερα »

KTM
Σημαντικές αναβαθμίσεις σε όλη τη γκάμα της πορτοκαλί εταιρείας για το 2022. Από το εκρηκτικό σε επιδόσεις και δυνατότητες 1290 gt, έως τα entry-level adventure και τα μικρομεσαία supersport της σειράς RC. Βελτιωμένες επιδόσεις και ειδική έκδοση για το 890 Duke που αντικατοπτρίζει τη ready to race φιλοσοφία της ΚΤΜ.περισσότερα »

Ducati
Panigale και Streetfighter σε εξωτικές εκδόσεις με πανάκριβα περιφερειακά για δρόμο και πίστα, αποτελούν το κυρίως μενού για το 2022. Η Multistrada V2 και η εντελώς χωμάτινη DesertX συνθέτουν ένα άκρως ενδιαφέρον παζλ περιπέτειας, ενώ η γκάμα των Scrambler εμπλουτίζεται με νέες εκδόσεις. περισσότερα »

Dymoto
Η Dymoto κάνει δυναμική είσοδο στην Ελληνική αγορά με δύο μοντέλα πρόκληση. Το 200 Wiiner, ένα πολυεργαλείο που συνδυάζει street και adventure στοιχεία και το Mista, ένα scooter καθημερινής μετακίνησης έτοιμο για περιπέτεια.περισσότερα »

Daytona
Η σειρά προϊόντων DAYTONA by Zontes «εισβάλει» δυναμικά σε όλες τις κατηγορίες με μοντέλα μικρού κυβισμού με πλούσιο εξοπλισμό αλλά απόλυτα προσιτή τιμή. Παράλληλα, η μεγάλη έκπληξη έρχεται μέσα από το Maverick 500, ένα μοντέλο περιπέτειας για οδήγηση σε ασφάλτινες και off-road διαδρομές. Φυσικά δεν λείπουν και οι επιλογές στα 125 κυβικά για οικονομική μετακίνηση εντός του αστικού πεδίου.περισσότερα »

Peugeot
Το Peugeot Metropolis, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία οδήγησης από το 2013 που κυκλοφόρησε το πρώτο Opus. Με τη φιλοδοξία να διατηρήσει την ηγετική της θέση σε ότι αφορά την ασφάλεια και τις αποτελεσματικές τεχνολογίες, η Peugeot Motocycles αποκαλύπτει με υπερηφάνεια τη συνέχεια του εμβληματικού scooter με τους τρεις τροχούς και τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά.περισσότερα »

Honda
Με το νέο ADV 350, η Honda, μπαίνει στα χωράφια των adventure scooter, διευρύνοντας την κατηγορία που η ίδια δημιούργησε, με το X-ADV. To νέο NT1100 2022, διευρύνει την οικογένεια του κυβισμού αυτού σε πιο ασφάλτινο προσανατολισμό, ενώ το best seller CB 500 X λαμβάνει σημαντικές αναβαθμίσεις, μεταξύ αυτών και εντελώς νέο μπροστινό. περισσότερα »

Lambretta
Το μεγάλο comeback στην αγορά κάνει η ιστορική Lambretta, μία από τις σημαντικότερες εταιρείες κατασκευής scooter των προηγούμενων δεκαετιών!περισσότερα »

Benelli
Η ιταλική εταιρεία επεκτείνει τη γκάμα των adventure μοντέλων της, παρουσιάζοντας τη ναυαρχίδα της σειράς TRK. Παράλληλα, το αγαπημένο λιονταράκι εκτός από την ανανέωση του απέκτησε και νέες εκδόσεις στα 125 και 800 κυβικά.περισσότερα »

Malaguti
Με νέα μοντέλα σε όλο το φάσμα των κατηγοριών και πλήρη αναβίωση του ονόματος της, η Malaguti επιστρέφει ξανά στο προσκήνιο της αγοράς δικύκλου. περισσότερα »

Vespa
Η Vespa απευθύνεται στους αναβάτες με υψηλές απαιτήσεις. Καταφέρνει να φέρει επιτυχώς μαζί, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον στα scooter. Με επιλογές από 50 έως και 300 κυβικά, συνδυάζει τη διαχρονική εμφάνιση με τη σύγχρονη τεχνολογία και την οικονομία στην καθημερινή μετακίνηση. περισσότερα »

BMW
Η BMW παντρεύει την πλούσια κληρονομία της με τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του σήμερα. Από τη μια το R18 με το μεγαλύτερο Boxer παραγωγής και από την άλλη το ηλεκτρικό scooter CE 04 με τελική 120χλμ./ώρα και αυτονομία 130 χιλιομέτρων, στοιχειοθετούν μια πολυσύνθετη παλέτα επιλογών, η οποία περιλαμβάνει επίσης μοντέλα όλων των κατηγοριών και κυβισμού για κάθε γούστο.περισσότερα »

Keeway
Η Keeway επενδύει στη κατηγορία των μικρών GT Scooter με ένα μοντέλο που χαρακτηρίζεται από υψηλό επίπεδο εξοπλισμού αλλά και αρκετά σπορ στοιχεία. Το νέο Vieste 125/300 ήρθε για να μείνει. H RKF αποτελεί την πρόταση της εταιρείας στα 125 κυβικά, με την μορφή μίας sport naked μοτοσυκλέτας για νέους αναβάτες και όχι μόνο, ενώ το ηλεκτρικό Ε-Zi είναι σχεδιασμένο για χρήση σε αστικές συνθήκες.περισσότερα »