Hall–1: Όλα τα Νέα & Best Seller μοντέλα

Δείτε όλα τα νέα μοντέλα & τα best seller του 2022. Αναλυτικές παρουσιάσεις, τεχνικά χαρακτηριστικά, videos και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Με το νέο ADV 350, η Honda, μπαίνει στα χωράφια των adventure scooter, διευρύνοντας την κατηγορία που η ίδια δημιούργησε, με το X-ADV. To νέο NT1100 2022, διευρύνει την οικογένεια του κυβισμού αυτού σε πιο ασφάλτινο προσανατολισμό, ενώ το best seller CB 500 X λαμβάνει σημαντικές αναβαθμίσεις, μεταξύ αυτών και εντελώς νέο μπροστινό.

Honda ADV 350
Το νέο X-ADV 350 συνδυάζει περιπέτεια και πρακτικότητα στα μεσαία κυβικά, με ανεστραμμένο πιρούνι και πίσω αμορτισέρ με ξεχωριστό δοχείο αερίου, ρυθμιζόμενη ζελατίνα, χώρο για δύο full face κράνη και LCD οθόνη με δυνατότητα συνδεσιμότητας. περισσότερα »

Honda CB 500 X
Το CB500X της Honda λαμβάνει σημαντικές αναβαθμίσεις για το 2022, μεταξύ αυτών και εντελώς νέο μπροστινό. περισσότερα »

Honda CRF300L/Rally
Τα νέα Honda CRF300L και CRF300 Rally έρχονται με αυξημένο κυβισμό και στοχευμένες αλλαγές σε όλα τα σημεία. περισσότερα »

Honda NT 1100
Το τουριστικό μοντέλο της Honda επενδύει στην πολυχρηστικότητα με πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις , βαλίτσες και σύστημα πολυμέσων, ενώ ο κινητήρας των 1100 κυβικών και 102 ίππων-σε χειροκίνητη ή DCΤ έκδοση- εξασφαλίζει γρήγορες και άνετες διαδρομές. περισσότερα »

Honda SH 350
Το διαχρονικό και μοναδικό στυλ της εμβληματικής σειράς SH «ανεβαίνει» σε νέα επίπεδα με ισχυρότερο κινητήρα, μοντέρνο σχεδιασμό, μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο και πλήρη φωτισμό LED. περισσότερα »

Honda SH 125
Με πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει traction control, Idling Stop, οθόνη LCD, φωτισμό full LED, αποθηκευτικό χώρο 28L, θύρα USB Type-C και λειτουργία Smart Key, το νέο Honda SH125i γίνεται πιο ελκυστικό από ποτέ. περισσότερα »

Honda CRF 1100L Africa Twin
Εξοπλισμένη στο ζενίθ η Honda Africa Twin είναι έτοιμη να προσφέρει μια μοναδική περιπέτεια στον αναβάτη της. περισσότερα »

Honda Forza 350
Το Forza 350 ανεβάζει τον πήχη πιο ψηλά, με προηγμένη τεχνολογία, αυξημένο κυβισμό κινητήρα, κορυφαία αεροδυναμική σχεδίαση και μοναδικό στυλ. περισσότερα »

Honda ST125 Dax
Ένα εμβληματικό Mini Moto, που ντεμπούταρε πριν από 53 χρόνια, επιστρέφει δριμύτερο! περισσότερα »

Honda CMX 1100 Rebel
Επιστροφή της Honda στα μεγάλα cruiser με το Rebel 1100. Με το δικύλινδρο κινητήρα της Africa στα σωθικά του και ηλεκτρονικά τελευταία γενιάς, ο μεγάλος «επαναστάτης» της Honda δηλώνει βροντερό παρών στη κατηγορία. περισσότερα »