Με πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει traction control, Idling Stop, οθόνη LCD, φωτισμό full LED, αποθηκευτικό χώρο 28L, θύρα USB Type-C και λειτουργία Smart Key, το νέο Honda SH125i γίνεται πιο ελκυσ

Με πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει traction control, Idling Stop, οθόνη LCD, φωτισμό full LED, αποθηκευτικό χώρο 28L, θύρα USB Type-C και λειτουργία Smart Key, το νέο Honda SH125i γίνεται πιο ελκυστικό από ποτέ.

Honda SH 125
Honda SH 125
Honda SH 125
  • Με πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει traction control, Idling Stop, οθόνη LCD, φωτισμό full LED, αποθηκευτικό χώρο 28L, θύρα USB Type-C και λειτουργία Smart Key, το νέο Honda SH125i γίνεται πιο ελκυσ
  • Honda SH 125
  • Honda SH 125
  • Honda SH 125

Honda SH 125

Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

Συνεχίζοντας την ένδοξη ιστορία των προκατόχων του, το SH 125 έγινε ταχύτερο, ακόμα πιο μοντέρνο, άνετο και εύχρηστο  Για το 2022, δύο κομψοί νέοι χρωματισμοί, με μοναδικά κόκκινα λογότυπα και μαύρες ζάντες του προσδίδουν μία πιο σπορ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το εμπρός τμήμα του SH125i το κάνει να ξεχωρίζει. Ο προβολέας που εδράζεται στο φέρινγκ περιλαμβάνει μια κεντρική δέσμη και δύο περιφερειακές, ενώ τα φώτα θέσεως εδράζονται πάνω από το κέλυφος του τιμονιού. Η κομψή εμφάνιση συνδυάζεται με άνεση και πρακτικότητα. Οι συνολικές συμπαγείς διαστάσεις, το επίπεδο πάτωμα και η όρθια θέση οδήγησης, είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα της SH εμφάνισης. Ο αποθηκευτικός χώρος των 28 λίτρων κάτω από τη σέλα, χωρά ένα κράνος full-face. Περιλαμβάνεται επίσης θύρα φόρτισης USB.
  
Ο νέος πίνακας οργάνων LCD περιλαμβάνει όλες τις προειδοποιητικές λυχνίες – όπως Smart Key, HSTC/ABS και λειτουργία Idling Stop – διατεταγμένες γύρω από ένα κεντρικό ψηφιακό ταχύμετρο/χιλιομετρητή. Όλες οι λειτουργίες του πίνακα εκτελούνται μέσω διακοπτών A/B στο αριστερό γκριπ. Με το έξυπνο κλειδί (Smart Key) στην τσέπη του αναβάτη, ο χειρισμός του κεντρικού διακόπτη, της κλειδαριάς της σέλας και της τάπας ανεφοδιασμού καυσίμου, είναι πλέον απλή υπόθεση.

Ο υδρόψυκτος, τετραβάλβιδος κινητήρας 125cc eSP+ (enhanced Smart Power) του SH125i παράγει μέγιστη ισχύ 13 ίππους στις 8.250 σαλ. ενώ η μέγιστη ροπή των 12Nm αποδίδεται στις 6.500 στροφές ανά λεπτό. Για μεγαλύτερη οικονομία, ο κινητήρας χρησιμοποιεί το σύστημας Idling Stop, το οποίο διακόπτει αυτόματα τη λειτουργία του κινητήρα μετά από τρία δευτερόλεπτα στο ρελαντί και τον επανεκκινεί αμέσως μόλις ο αναβάτης ανοίξει το γκάζι. Επίσης, το σύστημα Honda Selectable Torque Control (HSTC) διαχειρίζεται την πρόσφυση στον πίσω τροχό.

Με το υψηλής αντοχής σωληνωτό, ατσάλινο πλαίσιο τύπου ραχοκοκαλιάς, το ρεζερβουάρ καυσίμου 7L τοποθετείται κάτω από το πάτωμα, κάτω από τα πόδια του αναβάτη, μία διάταξη που απελευθερώνει πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο 10L. Το ύψος της σέλας είναι 800 χιλιοστά και το βάρος πλήρες υγρών δεν υπερβαίνει τα 133.9 κιλά.
Τα πίσω αμορτισέρ διαθέτουν ρύθμιση προφόρτισης του ελατηρίου σε 5 στάδια με διαδρομή άξονα 83mm. Μπροστά, το τηλεσκοπικό πιρούνι των 33mm με διαδρομή 89mm, διασφαλίζει εξαιρετικό κράτημα στο δρόμο και έχει ρυθμιστεί ώστε να προσφέρει ενδοτικότητα αλλά και ελεγχόμενη συμπεριφορά. Το ABS είναι στάνταρ και τα εμπρός/πίσω φρένα αποτελούνται από δίσκους διαμέτρου 240mm, με 2-πίστονη δαγκάνα μπροστά και μονοπίστονη στον πίσω τροχό.

Οι ελαφριοί τροχοί των 16 ιντσών από χυτό αλουμίνιο ήταν ανέκαθεν σημαντικός παράγοντας για την ευκολία χειρισμού και τη σταθερότητα του SH125i σε ποικίλα οδοστρώματα. Συνδυάζονται με tubeless ελαστικά Michelin City Grip διαστάσεων 100/80-16 μπροστά και 120/80-16 πίσω.

Εκτός από το στάνταρ top box, διατίθενται ζελατίνα νέας σχεδίασης και χούφτες για αυξημένη προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Το Smart top box – που λειτουργεί σε συνδυασμό με το Smart Key – και το απαραίτητο κιτ ανοίγματος της βαλίτσας μπορούν να τοποθετηθούν εκ των υστέρων.
 
Honda SH 125: 3.920 ευρώ
Honda SH 125 Top Box: 4.020 ευρώ