Hall–1: Όλα τα Νέα & Best Seller μοντέλα

Δείτε όλα τα νέα μοντέλα & τα best seller του 2022. Αναλυτικές παρουσιάσεις, τεχνικά χαρακτηριστικά, videos και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Βελτιωμένο σε όλα τα επίπεδα και με διαφορετικές εκδόσεις για άσφαλτο και χώμα, το ολοκαίνουργιο Tiger έρχεται καλύτερο και πιο εξοπλισμένο από ποτέ. Παρουσιάστηκε και το νέο Speed Triple RR με εμφάνιση και χαρακτηριστικά που εντυπωσιάζουν.

Triumph Tiger 660
Tο Triumph Tiger Sport 660 έρχεται με 81 άλογα, τρικύλινδρο κινητήρα, δυναμική συμπεριφορά και τον πλουσιότερο εξοπλισμό της κατηγορίας του. περισσότερα »

Triumph Tiger 1200
Ο κορυφαίος Τίγρης ανανεώνεται ριζικά για το 2022 με ολοκαίνουργιο κινητήρα, κορυφαίο εξοπλισμό και σημαντική μείωση του βάρους του. περισσότερα »

Triumph Tiger 900
Με ανανέωση στην εμφάνιση, ολοκαίνουργιο πλαίσιο και κινητήρα, μικρότερο βάρος, πλούσιο εξοπλισμό και 5 διαφορετικές εκδόσεις, το Triumph Tiger 900 μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλες τις συνθήκες περισσότερα »

Triumph Speed Triple RS
Ισχυρότερη, πιο εξελιγμένη και με τον καλύτερη ήχο από ποτέ, σύμφωνα με την εταιρεία, έρχεται η ολοκαίνουργια Triumph Speed Triple RS. περισσότερα »

Triumph Speed Twin Breitling
Και οι δύο παγκοσμίως γνωστές για την ακρίβεια, την ποιότητα και το στιλ τους, όσο και καινοτόμες στους κλάδους τους, με τη Breitling να έχει διαδραματίσει πρωτοποριακό ρόλο στην ανάπτυξη του σύγχρονου χρονογράφου, και τη Triumph να έχει ανεξίτηλη επίδραση στη διαμόρφωση της εξέλιξης της μοτοσυκλέτας. περισσότερα »

Triumph Speed Triple 1200 RR
Η καλύτερη και ομορφότερη Speed Triple της ιστορίας! Το Triumph Speed Triple RR έρχεται με εμφάνιση και χαρακτηριστικά που εντυπωσιάζουν. περισσότερα »