Και οι δύο παγκοσμίως γνωστές για την ακρίβεια, την ποιότητα και το στιλ τους, όσο και καινοτόμες στους κλάδους τους, με τη Breitling να έχει διαδραματίσει πρωτοποριακό ρόλο στην ανάπτυξη του σύγχρονο

Και οι δύο παγκοσμίως γνωστές για την ακρίβεια, την ποιότητα και το στιλ τους, όσο και καινοτόμες στους κλάδους τους, με τη Breitling να έχει διαδραματίσει πρωτοποριακό ρόλο στην ανάπτυξη του σύγχρονου χρονογράφου, και τη Triumph να έχει ανεξίτηλη επίδραση στη διαμόρφωση της εξέλιξης της μοτοσυκλέτας.

Triumph Speed Twin Breitling
Triumph Speed Twin Breitling
Triumph Speed Twin Breitling
Triumph Speed Twin Breitling
Triumph Speed Twin Breitling
  • Και οι δύο παγκοσμίως γνωστές για την ακρίβεια, την ποιότητα και το στιλ τους, όσο και καινοτόμες στους κλάδους τους, με τη Breitling να έχει διαδραματίσει πρωτοποριακό ρόλο στην ανάπτυξη του σύγχρονο
  • Triumph Speed Twin Breitling
  • Triumph Speed Twin Breitling
  • Triumph Speed Twin Breitling
  • Triumph Speed Twin Breitling
  • Triumph Speed Twin Breitling

Triumph Speed Twin Breitling

Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

Με απαράμιλλη κληρονομιά και ατελείωτο πάθος για μηχανική αριστεία, απόδοση και ομορφιά, αυτή η νέα συνεργασία καταδεικνύει την κοινή φιλοδοξία της Breitling και της Triumph που αγκαλιάζει το μέλλον με ακλόνητη εστίαση στην τελειότητα στην κίνηση. Γεννημένες από μια κοινή φιλοσοφία τολμηρού και πρωτότυπου σχεδιασμού, και την έφεση για δεξιοτεχνία σε ότι αφορά τη μηχανική ακρίβεια, αυτές οι δύο όμορφες εκδόσεις Triumph Breitling συνδυάζουν αυτές τις βασικές αξίες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Συμπληρώνοντας τη μπλε και μαύρη πρόσοψη του χρονομέτρου Breitling Speed ​​Twin edition, το όμορφο Πολυχρωματικό Μπλε της νέας έκδοσης Breitling Speed ​​Twin εμπνεύστηκε από το θρυλικό μπλε Triumph  Thunderbird 6T, όπωςαπαθανατίστηκεαπότην Triumph του Marlon Brando στην εμβληματικήταινία «The Wild One» του 1953.

Το χρώμα ταιριάχτηκε με τη χρήση φασματογράφου πάνω σε ένα πρωτότυπο δειγματοληπτικό βιβλίο εργοστασιακών χρωμάτων της Triumph της δεκαετίας του 1950, χρησιμοποιώντας ένα άριστης κατάστασης τσιπ χρώματος της αρχικής βαφής της Thunderbird. Το Πολυχρωματικό Μπλε είναι ένα προσαρμοσμένο μικτό χρώμα,μασκαρισμένο στο χέρι και βαμμένο με ασορτί μαύρη ρίγα και γραφή Breitling. Αυτό το μοναδικό σχέδιο περιορισμένης έκδοσης συμπληρώνεται από εξαιρετικές λεπτομέρειες ζωγραφισμένες στο χέρι που εφαρμόζει ο κορυφαίος καλλιτέχνης της ομάδας βαφής της Triumph, Gary Devine, και ένα πλαϊνό πάνελ και μπολ προβολέα σε χρώμα Jet Black.

Πολυτελείς προδιαγραφέςΑυτή η πολύ ειδική έκδοση έρχεται με πλήρως ρυθμιζόμενα διπλά πίσω αμορτισέρ piggy-back Öhlins, με γυαλιστερά μαύρα ελατήρια και όλες τις αναβαθμίσεις της τελευταίας γενιάς Speed ​​Twin, όπως περισσότερη ισχύ και υψηλότερη απόδοση, φρένα, ανάρτηση και ελαστικά υψηλότερων προδιαγραφών, βελτιωμένη τεχνολογία και ακόμη πιο όμορφες λεπτομέρειες.

Η Speed ​​Twin Breitling περιορισμένης έκδοσης διαθέτει διακοσμητικά συμπλέκτη και εναλλάκτη αλουμινίου με μηχανική επεξεργασία Billet, με διακριτικό σκούρο ανοδιωμένο φινίρισμα. Ειδικά για τα μοντέλα της έκδοσης Breitling, η εξαιρετικά επεξεργασμένη επωνυμία Breitling παρέχει πρόσθετη ιδιαιτερότητα.

Διάτρητη μαύρη δερμάτινη σέλα με ραφές σε γκρι αντίθεση, που συμπληρώνει το λουράκι ρολογιού Breitling edition, με φουσκωτές ραβδωτές λεπτομέρειες και μαύρη λεπτομέρεια μονής ραφής με κομψό κεντημένο σήμα Breitling B. Αναπτυγμένη σε συνεργασία με την Breitling, η μοτοσυκλέτα περιορισμένης έκδοσης διαθέτει όμορφες μοναδικές προσόψεις οργάνων με στιλιστικά στοιχεία από το καντράν ρολογιού Breitling Top Time τηςTriumph.

Αυστηρά περιορισμένη σε 270 μοτοσυκλέτες σε όλο τον κόσμο, κάθε Speed ​​​​Twin έκδοσης Breitling είναι εντελώς μοναδική, διαθέτει ένα ατομικά αριθμημένο καβαλέτο τιμονιού και καθεμία από αυτές θα συνοδεύεται από ένα μοναδικό πιστοποιητικό αυθεντικότητας, υπογεγραμμένο από τον CEO της Triumph Motorcycles, Nick Bloor και τον Georges Kern, CEO της Breitling. Ο περιορισμένος αριθμός 270 διαθέσιμων κομματιών γιορτάζει τον παράλληλο δικύλινδρο κινητήρα 270 μοιρών της διάσημης Speed ​​​​Twin. Όλοι οι κάτοχοι Speed ​​​​Twin Breitling Limited Edition θα έχουν επίσης τη μοναδική δυνατότητα (εάν ζητηθεί έως τις 22 Ιουνίου 2022 / πρώτη ιδιοκτησία) να αγοράσουν τον δικό τους χρονογράφο Breitling Top Time Triumph περιορισμένης έκδοση με εξατομικευμένο αντίστοιχο αριθμό έκδοσης.