Η καλύτερη και ομορφότερη Speed Triple της ιστορίας! Το Triumph Speed Triple RR έρχεται με εμφάνιση και χαρακτηριστικά που εντυπωσιάζουν.

Η καλύτερη και ομορφότερη Speed Triple της ιστορίας! Το Triumph Speed Triple RR έρχεται με εμφάνιση και χαρακτηριστικά που εντυπωσιάζουν.

Triumph Speed Triple 1200 RR
Triumph Speed Triple 1200 RR
  • Η καλύτερη και ομορφότερη Speed Triple της ιστορίας! Το Triumph Speed Triple RR έρχεται με εμφάνιση και χαρακτηριστικά που εντυπωσιάζουν.
  • Triumph Speed Triple 1200 RR
  • Triumph Speed Triple 1200 RR

Triumph Speed Triple 1200 RR

Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

Το Speed Triple 1200 RR αποτελεί, όπως δηλώνει η Triumph,  το πιο «επικεντρωμένο και συγκλονιστικό Speed Triple της ιστορίας», λαμβάνοντας σαφή στοιχεία από τις Supersport μοτοσυκλέτες και συστήνοντας μας με μια νέα εμφανισιακή ταυτότητα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ξεκινώντας από το στυλ, οι διαφορές από το Speed Triple RS είναι εμφανέστατες, με το RR να διαθέτει εμπρόσθιο fairing, κυκλικό φωτιστικό σώμα εμπρός αλλά και στοιχεία carbon. Παρά τις ελαφρώς ρετρό πινελιές στο σχέδιο, η Triumph δεν κάνει ούτε μια αναφορά στην λέξη retro ή classic, κάνοντας σαφές ότι το στυλ της RR δεν αναφέρεται κάπου, αλλά ξεχωρίζει με την δική του ταυτότητα.
 
Την θέση του τιμονιού του RS, λαμβάνουν κλιπ-ον τα οποία βρίσκονται 135 χιλιοστά χαμηλότερα και 50 χιλιοστά πιο μπροστά, ενώ και η θέση των μαρσπιέ έχει αλλάξει κατάλληλα. Οι αναρτήσεις προέρχονται από την Ohlins και, πιο συγκεκριμένα, αποτελούν το σύστημα ημιενεργητικών Smart EC 2.0 με ηλεκτρονικές ρυθμίσεις. Στα φρένα, συναντάμε 2 δαγκάνες Brembo Stylema εμπρός, με δίσκους 320 χιλιοστών, ενώ το πίσω φρένο χρησιμοποιεί μια δαγκάνα 2 εμβόλων Brembo και δίσκο 220 χιλιοστών. Η μοτοσυκλέτα εξοπλίζεται με ελαστικά Pirelli Diablo Supercorsa SP V3, ενώ θα υπάρχει διαθέσιμη η επιλογή των Supercorsa SC2 V3, αποκλειστικά για χρήση στην πίστα.
 
Ο τρικύλινδρος κινητήρας του μοντέλου αποδίδει 180 ίππους και 12,7 kgm ροπής, στις 10.750 και 9.000 στροφές αντίστοιχα, ενώ τα ηλεκτρονικά βοηθήματα συνεργάζοται με αισθητήρα IMU και περιλαμβάνουν Cornering ABS, Traction Control  αλλά και σύστημα ελέγχου ανύψωσης εμπρόσθιου τροχού. Η Triumph ανακοινώνει επίσης, ότι τα διαστήματα σέρβις για το μοντέλο έχουν αυξηθεί στα 16.000 χιλιόμετρα.
 
Ο αναβάτης έχει στην διάθεση του 5 χαρτογραφήσεις (Rain, Road, Sport, Rider, Track), από τις οποίες η Rider είναι παραμετροποιήσιμη και η Track μειώνει στο ελάχιστο, την παρεμβατικότητα ABS και TC. Παράλληλα, το μοντέλο φέρει Quickshifter για ανεβάσματα και κατεβάσματα σχέσεων. Όλα τα φωτιστικά σώματα του μοντέλου είναι τύπου LED, ενώ υπάρχει και keyless σύστημα ανάφλεξης.
 
Η τιμή του Triumph Speed Triple 1200 RR είναι 20.990 ευρώ