Hall–1: Όλα τα Νέα & Best Seller μοντέλα

Δείτε όλα τα νέα μοντέλα & τα best seller του 2022. Αναλυτικές παρουσιάσεις, τεχνικά χαρακτηριστικά, videos και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Η γοητεία του παράγοντα adventure και η τεράστια επιτυχία του αλλάζει το σκηνικό και στις αστικές μετακινήσεις. Η Aprilia κάνει την δική της πρόταση, με δύο εντυπωσιακά scooters, τα οποία αποδεικνύουν εμπράκτως ότι είναι έτοιμα για όλα. Παράλληλη, η πολυσυζητημένη adventure Tuareg, υπόσχεται απολαυστική εμπειρία οδήγησης εντός και εκτός δρόμου.

Aprilia Tuono 660 Factory
Η Aprilia Tuono 660 έρχεται με άγριες διαθέσεις και την έκδοση Factory, με σημαντικές αλλαγές από το απλό μοντέλο, που όμως κάνουν την διαφορά. Απευθύνεται σε πιο ανήσυχους αναβάτες και υπόσχεται αρκετές συγκινήσεις στη σέλα της. περισσότερα »

Aprilia RS 600 Limited Edtion
Η Aprilia γιορτάζει την επιτυχία της με την RS660 στο αμερικάνικο πρωτάθλημα Twin Cup, με μία νέα περιορισμένης παραγωγής ειδική έκδοση. Διαθέτει αγωνιστικά «καλούδια» στον στάνταρ εξοπλισμό και χρώμα εμπνευσμένο από την «αστερόεσσα». περισσότερα »

Aprilia Tuareg 660
Ελαφριά, ισχυρή, με υπερπλήρη εξοπλισμό και μεγάλα της όπλα τον πολυχρηστικό χαρακτήρα και τις εκτός δρόμου δυνατότητες, η Aprilia Tuareg 660 αποτελεί ένα ισχυρό δέλεαρ στη δημοφιλή κατηγορία των μεσαίων Adventure. περισσότερα »

Aprilia Tuono V4
Η εντυπωσιακή naked sport λαμβάνει σημαντικές αλλαγές στην εμφάνιση με νέο χρωματισμό στην έκδοση Factory, αλλά και αναθεώρηση σε κρίσιμα σημεία. περισσότερα »

Aprilia SR GT 125/200
Το νέο Aprilia SR GT με κινητήρες 125 και 200 κυβικών, έρχεται με μεγάλες διαδρομές αναρτήσεων, ελαστικά διπλής χρήσης και σκληροτράχηλη σχεδίαση και πετυχαίνει τον ιδανικό συνδυασμό καθημερινής μετακίνησης και περιπέτειας. περισσότερα »

Aprilia RSV4
H κορυφαία μοτοσυκλέτα της Aprilia, RSV4, εμφανίζεται για το 2022 με σημαντικές αλλαγές σε όλους τους τομείς, καθώς και νέο χρωματισμό Ultra Dark περισσότερα »