Hall–1: Όλα τα Νέα & Best Seller μοντέλα

Δείτε όλα τα νέα μοντέλα & τα best seller του 2022. Αναλυτικές παρουσιάσεις, τεχνικά χαρακτηριστικά, videos και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Η BMW παντρεύει την πλούσια κληρονομία της με τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του σήμερα. Από τη μια το R18 με το μεγαλύτερο Boxer παραγωγής και από την άλλη το ηλεκτρικό scooter CE 04 με τελική 120χλμ./ώρα και αυτονομία 130 χιλιομέτρων, στοιχειοθετούν μια πολυσύνθετη παλέτα επιλογών, η οποία περιλαμβάνει επίσης μοντέλα όλων των κατηγοριών και κυβισμού για κάθε γούστο.

BMW K 1600 GT/GTL/Bagger
Μπαίνοντας στον 12ο χρόνο ύπαρξης του πολυτελούς τουριστικού K 1600 GT, η BMW ανακοίνωσε σημαντικής έκτασης ανανέωση στην σειρά των μοντέλων, για το 2022. περισσότερα »

BMW F 750 GS
Με πλούσιο εξοπλισμό και πολύπλευρα χαρακτηριστικά, η BMW F 750 GS κάνει πιο εύκολη από ποτέ την είσοδο στον κόσμο της περιπέτειας. περισσότερα »

BMW S 1000 RR
H supersport μοτοσυκλέτα της BMW ανανεώθηκε εκ βάθρων μετά από 12 χρόνια επιτυχημένης πορείας, όντας πιο ελαφριά και ισχυρή από ποτέ και κουβαλώντας την τελευταία τεχνολογία. περισσότερα »

BMW R nine T
Με τις απαραίτητες αναβαθμίσεις, η σειρά των ρετρό μοτοσυκλετών R nineT της BMW συνεχίζει να είναι μαζί μας για 10η χρονιά. περισσότερα »

BMW R 18
Η BMW απευθύνεται στη κατηγορία cruiser με μια πρόταση που ενσαρκώνει την πλούσια κληρονομιά της τυλιγμένη με σύγχρονη τεχνολογία. Κεντρική φιλοσοφία του μοντέλου η απλότητα και o boxer χαρακτήρας στο επίκεντρο, με αναφορές στο πάλαι ποτέ R5. περισσότερα »

BMW S 1000 R
Ακόμα πιο εξελιγμένη, ακόμα πιο επιθετική και για πρώτη φορά με το προαιρετικό πακέτο M με χρώματα M και ζάντες M Carbon, η νέα S 1000 R είναι έτοιμη για την απόλυτη πρόκληση. περισσότερα »

BMW S 1000 XR
Η νέα BMW S 1000 XR είναι ακόμα πιο ελαφριά, ταχύτερη και πιο ευέλικτη. 10 κιλά ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του, με ένα πλήρως αναβαθμισμένο κινητήρα, και νέα βελτιωμένη ανάρτηση, το S 1000 XR ανοίγει μια εντελώς νέα διάσταση στο τμήμα Adventure Sport. περισσότερα »

BMW R 1250 RT
Η νέα R 1250 RT προσφέρει κορυφαίο επίπεδο άνεσης στα ταξίδια σου χάρη στο θρυλικό κινητήρα boxer με σύστημα ShiftCam και τον πλούσιο εξοπλισμό, με μεγάλη οθόνη TFT 10,25" και σύστημα Active Cruise Control (ACC) με ραντάρ. περισσότερα »

BMW F 900 XR
Η ονοματοδοσία του νέου μοντέλου μόνο τυχαία δεν είναι, αφού το αρκτικόλεξο XR, αντηχεί στα αυτιά των απανταχού αναβατών την σπορ φιλοσοφία της Γερμανικής εταιρείας στα μοντέλα τουρισμού. Το δε 900, δηλώνει τον κυβισμό και φαντάζει ως ο ιδανικός συνδυασμός για όσους στοχεύουν σε ένα σπορ adventure μεσαίου κυβισμού που τα κάνει όλα και συμφέρει. περισσότερα »

BMW C 400 X/GT
Στην ανανέωση των μεσαίων scooter της προχώρησε η BMW για το 2021, με καίριες αλλαγές και συμμόρφωση με τις Euro 5 προδιαγραφές περισσότερα »

BMW G 310 GS
Με το βαρύ και άκρως επιτυχημένο όνομα «GS» σε κυβισμό που απευθύνεται σε όλους, η BMW G310GS φέρνει την περιπέτεια στο δίπλωμα Α2, όπως μόνο εκείνη ξέρει! περισσότερα »