Hall–1: Όλα τα Νέα & Best Seller μοντέλα

Δείτε όλα τα νέα μοντέλα & τα best seller του 2022. Αναλυτικές παρουσιάσεις, τεχνικά χαρακτηριστικά, videos και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Ανανεώσεις των σημαντικότερων της μοντέλων αλλά και νέες προσθήκες παρουσιάζει η Yamaha για το 2022. Η σκληροτράχηλη Tenere έρχεται σε νέα πιο εξελιγμένη εκδοχή, ενώ η ναυαρχίδα στα hyper naked μας ξανασυστήνεται με νέα εμφάνιση και αυξημένες δυνατότητες. Το νέο ΤΜΑΧ αλλάζει τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την αστική μετακίνηση και το πρώτο ηλεκτρικό scooter Yamaha είναι γεγονός.

Yamaha R7
Αυτή είναι η R7 της νέας εποχής των supersport. 73,4 ίπποι, πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, κλιπ-ον, ΜΗΔΕΝ ηλεκτρονικά. περισσότερα »

Yamaha MT-03
Το MT-03 ήταν και παραμένει μια από τις καλύτερες επιλογές στα 300 κυβικά. Η ανανέωση που υπέστη το κάνει ακόμα πιο ελκυστικό και πιο ανταγωνιστικό. περισσότερα »

Yamaha TMAX 560
Το νέο ΤΜΑΧ στην όγδοη γενιά του έρχεται με νέα σχεδίαση εμπνευσμένη από το σπορ τμήμα της Yamaha, αναβαθμισμένες ρυθμίσεις στην ανάρτηση και πλουσιότερο εξοπλισμό με έγχρωμη TFT οθόνη 7 ιντσών. περισσότερα »

Yamaha Tricity 300
Το Tricity 300 είναι έτοιμο να αλλάξει την καθημερινότητά σας. Ο τρίτροχος σχεδιασμός του χαρίζει μια νέα αίσθηση σταθερότητας και σιγουριάς, με τους διπλούς μπροστινούς τροχούς με κλίση, να χαρίζουν καλύτερο κράτημα για ομαλό στρίψιμο. Και τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να το οδηγήσετε εάν έχετε δίπλωμα αυτοκινήτου. περισσότερα »

Yamaha XSR125
Συνδυάζοντας το παρελθόν με τη νέα τεχνολογία, το XSR 125 αποτελεί μια στυλάτη και ποιοτική πρόταση για αυτούς που δεν θέλουν απλώς ένα εργαλείο καθημερινής μετακίνησης, αλλά μια πραγματική μοτοσυκλέτα. περισσότερα »

Yamaha Tracer 9 & Tracer 9 GT
Το Yamaha Tracer 900 αλλάζει εντελώς σε όλα τα επίπεδα, αρχής γενομένης από το… όνομα του: Πλέον, λέγεται Yamaha Tracer 9, όπως χαρακτηριστικά το καλεί η εταιρεία. Μιλάμε για νέο κινητήρα, περισσότερη ισχύ και ριζικά αλλαγμένη εμφάνιση. περισσότερα »

Yamaha MT-10
Με σχεδιαστική ανανέωση, εξοπλιστική και εργονομική εξέλιξη και μια πληθώρα ηλεκτρονικών, αλλά και με εναρμονισμό στις προδιαγραφές Euro 5, το κορυφαίο μοντέλο MT είναι εδώ. περισσότερα »

Yamaha XSR900
Το κορυφαίο μοντέλο της νεορετρό sport/street σειράς της Yamaha, που χαρακτηρίζεται ως η απόλυτη «Faster Son», έρχεται με πλήθος αλλαγών για το 2022. περισσότερα »

Yamaha Tenere 700 World Raid
Μια μοτοσυκλέτα που κοίταζε στα μάτια την φιλοσοφία «πυρήνα» των μεσαίων off-road μοτοσυκλετών, η Tenere 700 έκανε άμεσα μεγάλη εμπορική επιτυχία και τώρα, η Yamaha παρουσιάζει μια ακόμα πιο εξελιγμένη εκδοχή της, ονόματι Tenere 700 World Raid. περισσότερα »

Yamaha NMAX 125/155
Με νέο «κοστούμι» και ηλεκτρονικό εξοπλισμό, το νέο NMAX της Yamaha ανανεώνει το ραντεβού με τους αναβάτες που ψάχνουν ένα πολυτελές καθημερινό scooter, ενώ προσκαλεί και τους κατόχους διπλώματος αυτοκινήτου να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο της δίτροχης αστικής μετακίνησης. περισσότερα »