Hall–1: Όλα τα Νέα & Best Seller μοντέλα

Δείτε όλα τα νέα μοντέλα & τα best seller του 2022. Αναλυτικές παρουσιάσεις, τεχνικά χαρακτηριστικά, videos και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Η Sym διαθέτει πλήρη γκάμα για το 2022 με νέα σύγχρονα και πλούσια εξοπλισμένα μοντέλα, δηλώνοντας έτοιμη να πρωταγωνιστήσει σε κάθε κατηγορία. Το επί σειρά ετών Best Seller της SYM Symphony ST ανανεώνεται εμφανισιακά και σε επίπεδο εξοπλισμού. Το Cruisym a αποτελεί άλλη μια πρόταση στα 300αρια GT scooter, ενώ η ναυαρχίδα της Sym, TL, φόρεσε μεγαλύτερο σε κυβισμό κινητήρα. Παρών δηλώνει και στα μικρομεσαία adventure με το νέο ΝΗ-Τ 300.

Sym Jet14 125
Το Jet14 είναι ένα όμορφο scooter, που θα κάνει παιχνιδάκι την κίνηση μέσα στην πόλη. Οι μικρές του διαστάσεις και η ευκολία χειρισμών το καθιστούν ιδανικό για τις καθημερινές μετακινήσεις, ενώ ο φιλικός και οικονομικός κινητήρας του, είναι πολύτιμος σύμμαχος. περισσότερα »

Sym VF 185
Το VF 185 διαθέτει τεχνικά χαρακτηριστικά και οδική συμπεριφορά μικρής μοτοσικλέτας, που ταράζουν τα λιμνάζοντα νερά και επαναφέρουν την χαμένη αίγλη των παπιών. περισσότερα »

Sym Symphony ST 200 ABS Top Box
Αλλάζει σε πολλαπλά επίπεδα μετά από αρκετά χρόνια το SYM Symphony ST, καθώς εναρμονίζεται με τους κανονισμούς Euro 5 και φρεσκάρεται στην εμφάνιση. περισσότερα »

Sym Jet X 125
Μια νέα και πιο «επιθετική» εξέλιξη της σειράς Jet της SYM, το Jet X, έρχεται με βελτιωμένα επίπεδα πρακτικότητας και μια τελείως διαφορετική εμφανισιακή ταυτότητα. περισσότερα »

Sym FNX 125
Η SYM παρουσιάζει το FNX 125, ένα νέο scooter με αιχμηρή εμφάνιση, μικρές διαστάσεις και χαμηλή κατανάλωση, που απευθύνεται σε κατόχους διπλώματος A1 αλλά και αυτοκινήτου. περισσότερα »

Sym Fiddle 125 Top Box
To Sym Fiddle βάζει ευκολία και πρακτικότητα στις καθημερινές σας μετακινήσεις, αλλά πάνω από όλα ρετρό στιλ που ξεχωρίζει, ενώ ο αναβαθμισμένος κινητήρας προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις και οικονομία. περισσότερα »

Sym HD 300 ABS/TCS
Ανανέωση για το 300άρι scooter της SYM, που αποκτά Traction Control, συμμορφώνεται με το Euro 5 και έρχεται με πακέτο Top Βox και 4 χρόνια εγγύηση σε προνομιακή τιμή. περισσότερα »

Sym NH-T 300
Η οικογένεια των μικρών adventure της SYM μεγαλώνει με το NH-T 300. περισσότερα »

Sym VF 125
Το SYM VF125 είναι το πρώτο Euro 5 παπί στην Ελλάδα αλλά και το ισχυρότερο στην κατηγορία του. περισσότερα »

Sym Symphony SR 125 CBS
Το Sym Symphony SR 125 υπόσχεται να σας μεταφέρει καθημερινά με ταχύτητα και ασφάλεια στο κέντρο της πόλης. περισσότερα »

Sym XPro 125
To Sym Xpro αποτελεί ένα επαγγελματικό scooter κατάλληλο για όσους εργάζονται στο χώρο των μεταφορών, με βασικά πλεονεκτήματα τις μεγάλες δυνατότητες φόρτωσης και τον οικονομικό κινητήρα 125 κυβικών. περισσότερα »

Sym Maxsym TL 508 TCS
Το νέο TL διατηρεί το εξελιγμένο πακέτο δυνατοτήτων του προκατόχου του αλλά στη νέα του εκδοχή τροφοδοτείται από μεγαλύτερο σε κυβισμό κινητήρα και πλουσιότερο εξοπλισμό. περισσότερα »

Sym Cruisym a 300
Το Cruisym a 300 προσθέτει στην ήδη αποδεδειγμένη αξιοπιστία του μοντέλου σημαντικές αναβαθμίσεις που ανανεώνουν το τεχνολογικό προφίλ του και το καθιστούν ένα από τα πιο ολοκληρωμένα GT scooter στη κατηγορία των 300 κυβικών και όχι μόνο. περισσότερα »