Το Cruisym a 300 προσθέτει στην ήδη αποδεδειγμένη αξιοπιστία του μοντέλου σημαντικές αναβαθμίσεις που ανανεώνουν το τεχνολογικό προφίλ του και το καθιστούν ένα από τα πιο ολοκληρωμένα GT scooter στη κ

Το Cruisym a 300 προσθέτει στην ήδη αποδεδειγμένη αξιοπιστία του μοντέλου σημαντικές αναβαθμίσεις που ανανεώνουν το τεχνολογικό προφίλ του και το καθιστούν ένα από τα πιο ολοκληρωμένα GT scooter στη κατηγορία των 300 κυβικών και όχι μόνο.

Sym Cruisym a 300
Sym Cruisym a 300
Sym Cruisym a 300
Sym Cruisym a 300
Sym Cruisym a 300
Sym Cruisym a 300
Sym Cruisym a 300
Sym Cruisym a 300
  • Το Cruisym a 300 προσθέτει στην ήδη αποδεδειγμένη αξιοπιστία του μοντέλου σημαντικές αναβαθμίσεις που ανανεώνουν το τεχνολογικό προφίλ του και το καθιστούν ένα από τα πιο ολοκληρωμένα GT scooter στη κ
  • Sym Cruisym a 300
  • Sym Cruisym a 300
  • Sym Cruisym a 300
  • Sym Cruisym a 300
  • Sym Cruisym a 300
  • Sym Cruisym a 300
  • Sym Cruisym a 300
  • Sym Cruisym a 300

Sym Cruisym a 300

Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

Το Cruisym έχει ταράξει τα νερά στα maxi scooter μεσαίου κυβισμού. Σπορ δυναμική εμφάνιση, δυνατός κινητήρας και άνεση είναι τα δυνατά όπλα που κρύβει στη φαρέτρα του. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το Cruisym a 300 διαθέτει πλήθος ανέσεων, εξαιρετική ποιότητα είναι μοντέρνο και απολαυστικό σε όλους τους τομείς και θα καταφέρει να καλύψει τις ανάγκες για μετακίνηση, ανεξάρτητα από το πεδίο χρήσης, με το δικό του ξεχωριστό τρόπο που δεν αφήνει περιθώρια για παράπονα. Διαθέτει μακρόστενη σιλουέτα με αρκετές σπορ πινελιές και διαμορφώνει μια μοντέρνα και δυναμική εμφάνιση. Η χρήση γυμνών προβολέων LED τονίζουν τη χαρακτηριστική σχεδίαση του Cruisym a, ενώ οι αναδιπλούμενοι καθρέπτες φέρουν ενσωματωμένα LED φλας. Απόλυτα συμπαγές σύνολο το οποίο διακρίνεται για την άψογη συναρμογή όλων των πλαστικών μερών του και την ποιοτική βαφή του.
 
Το Cruisym a 300 διαθέτει  πλήθος χαρακτηριστικών, που προσφέρουν άνεση και ευκολίες στις μετακινήσεις του αναβάτη. Η εργονομική και αναπαυτική θέση οδήγησης θα κρατήσει ξεκούραστο τον αναβάτη, ενώ η ευρύχωρη σέλα με τα μεγάλα τμήματα για οδηγό και συνεπιβάτη έχει ύψος 770 χιλιοστά για να προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο έδαφος.

Ο μεγάλος φωτιζόμενος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, άνετα μπορεί να φιλοξενήσει 2 Full Face κράνη και μικροαντικείμενα, ενώ χάρη στο ρυθμιζόμενος ανεμοθώρακα δύο θέσεων,  προσφέρει προστασία από τα καιρικά φαινόμενα για όλα τα αναστήματα. Ένα κλειστός αποθηκευτικός χώρος στο εσωτερικό της ποδιάς μπορεί να φιλοξενήσει μικροαντικείμενα, ενώ περιλαμβάνει και θύρα USB QC3.0 για γρήγορη φόρτιση συσκευών εν κινήσει. Ένας πολύ-λειτουργικός και ευανάγνωστος LCD πίνακας οργάνων συγκεντρώνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο αναβάτης.
 
Η καρδία του Sym Cruisym a 300 είναι ο F4 κινητήρας με την αποδεδειγμένη αξιοπιστία του. Μονοκύλινδρoς, υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος κινητήρας, χωρητικότητας 278 κυβικών εκατοστών, με ηλεκτρονικό ψεκασμό Keihin που αποδίδει 26,4 ίππους στις 7.500 σ.α.λ. και 2,67 κιλά ροπής στις 6.750 σ.α.λ. και ο οποίος είναι σύμφωνος με τις προδιαγραφές Euro 5. Διακρίνεται για την πολιτισμένη λειτουργία του και στην πράξη αποδεικνύεται αρκετά δυνατός, αλλά παράλληλα οικονομικός με κατανάλωση μόλις 3,2 λ./10χλμ. Σε συνδυασμό με το 12-λιτρο ρεζερβουάρ καυσίμων, προσφέρει αυξημένα επίπεδα αυτονομίας. Παράλληλα, το άνοιγμα θύρας ρεζερβουάρ από τον κεντρικό διακόπτη, κάνει εύκολο τον ανεφοδιασμό καυσίμου χωρίς να απαιτείται μετακίνηση των αναβατών. Σημαντική προσθήκη στο νέο Cruisym 300 a αποτελεί το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS), το οποίο εξασφαλίζει τη βέλτιστη πρόσφυση του οπίσθιου τροχού κατά την επιτάχυνση σε ολισθηρές επιφάνειες.
 
Το ενισχυμένο άκαμπτο πλαίσιο προσφέρει βελτιωμένο έλεγχο και σταθερότητα στον αναβάτη και συνεργάζεται με τηλεσκοπικό πιρούνι 37 χιλιοστών και διπλά αμορτισέρ με τις ρυθμίσεις των αναρτήσεων να ισορροπούν μεταξύ της άνεσης και της σπορ οδικής συμπεριφοράς. Στον τομέα της πέδησης συναντάμε ένα wave δισκόφρενο 260mm μπροστά με τετραπίστονη δάγκανα, ένα δίσκο 240mm πίσω με διπίστονη δάγκανα και εξελιγμένο δικάναλο ABS της BOSCH.
 
Tο Cruisym a 300 κοστίζει 5.385 ευρώ.