Hall–1: Όλα τα Νέα & Best Seller μοντέλα

Δείτε όλα τα νέα μοντέλα & τα best seller του 2022. Αναλυτικές παρουσιάσεις, τεχνικά χαρακτηριστικά, videos και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Η σειρά προϊόντων DAYTONA by Zontes «εισβάλει» δυναμικά σε όλες τις κατηγορίες με μοντέλα μικρού κυβισμού με πλούσιο εξοπλισμό αλλά απόλυτα προσιτή τιμή. Παράλληλα, η μεγάλη έκπληξη έρχεται μέσα από το Maverick 500, ένα μοντέλο περιπέτειας για οδήγηση σε ασφάλτινες και off-road διαδρομές. Φυσικά δεν λείπουν και οι επιλογές στα 125 κυβικά για οικονομική μετακίνηση εντός του αστικού πεδίου.

Daytona Monster 125
Το νέο Daytona 125 έρχεται με εντυπωσιακή εμφάνιση και δυνατά του όπλα την οικονομία καυσίμου, την ευελιξία και την ευκολία χρήσης, ενώ οδηγείται και με δίπλωμα αυτοκινήτου. περισσότερα »

Daytona Explorer 125
Με στιβαρό, πρακτικό, On-Off σχεδιασμό και ματ-Black χρώμα το Daytona Explorer 125 ξεχωρίζει χωρίς να προκαλεί. περισσότερα »

Daytona DY 125RS
Ένα από τα κορυφαία σε πωλήσεις παπιά στην Ελλάδα, ανανεώνεται με νέα εμφάνιση, συμμόρφωση με τις προδιαγραφές Euro5 και φώτα LED. περισσότερα »

Daytona G125/155
Η G125-155 είναι μια εντυπωσιακή σύγχρονη retro scrambler, γεμάτη καμπύλες με εμπνευσμένη σχεδίαση, vintage χαρακτηριστικά και εξαιρετικό φινίρισμα. περισσότερα »

Daytona Rockstar 500
Με σύγχρονη επενδυμένη με ρετρό στοιχεία σχεδίαση, υπερπλήρη εξοπλισμό για την κατηγορία του και προσιτή τιμή απόκτησης, το Rockstar 500 φιλοδοξεί να βάλει μια ξεχωριστή πολυχρηστική νότα στην καθημερινότητα σου. περισσότερα »

Daytona Maverick 500
Ασφαλές με υψηλής ποιότητας εξοπλισμό, αξιόπιστο με 4 χρόνια εγγύηση και ευκολοδήγητο με διασκεδαστικό χαρακτήρα, το Maverick 500 είναι ο λόγος για να λατρέψεις τις ασφάλτινες και off road αποδράσεις. περισσότερα »

Daytona Miro 125
Το Daytona Miro 125 υπόσχεται μέγιστη οικονομία και πρακτικότητα, ενώ οι compact διαστάσεις και οι τροχοί των 10 ιντσών εξασφαλίζουν άριστη ευελιξία στο κέντρο της πόλης. περισσότερα »

Daytona Cargo 125
Το Daytona Cargo 125 είναι κατάλληλο για επαγγελματική χρήση, με βασικά πλεονεκτήματα την οικονομία χρήσης και συντήρησης και την αντοχή στην σκληρή χρήση. περισσότερα »

Daytona V310
Με δοκιμασμένες λύσεις σε μηχανολογικό επίπεδο και εκθαμβωτικό στυλ, το Daytona V310 φιλοδοξεί να προσφέρει την αίσθηση του πως είναι να έχεις και να οδηγείς ένα power cruiser, χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία περισσότερα »

Daytona T310
Το νέο Τ310 θα σε μαγνητίσει αμέσως και ο περιπετειώδης χαρακτήρας του σε καλεί να γεμίσεις την καθημερινότητα σου με adventure στιγμές. περισσότερα »

Daytona Versus 125
Το Daytona Versus 125 αποτελεί μια σύγχρονη και προσιτή εκδοχή για οικονομική μετακίνηση στην πόλη περισσότερα »