Το νέο Τ310 θα σε μαγνητίσει αμέσως και ο περιπετειώδης χαρακτήρας του σε καλεί να γεμίσεις την καθημερινότητα σου με adventure στιγμές.

Το νέο Τ310 θα σε μαγνητίσει αμέσως και ο περιπετειώδης χαρακτήρας του σε καλεί να γεμίσεις την καθημερινότητα σου με adventure στιγμές.

Daytona T310
Daytona T310
Daytona T310
Daytona T310
Daytona T310
  • Το νέο Τ310 θα σε μαγνητίσει αμέσως και ο περιπετειώδης χαρακτήρας του σε καλεί να γεμίσεις την καθημερινότητα σου με adventure στιγμές.
  • Daytona T310
  • Daytona T310
  • Daytona T310
  • Daytona T310
  • Daytona T310

Daytona T310

Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

Η σειρά των 310 της Daytona προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση μόλις παρουσιάστηκε και αγκαλιάστηκε από το μοτοσυκλετιστικό κοινό. Tο Τ310 έχε διαμορφώσει τη δική του δυναμική στην κατηγορία μικρών τουριστικών μοτοσυκλετών. Η φουτουριστική και σπορ σχεδίασή του δύσκολα θα περάσει απαρατήρητη αλλά δεν μένει εκεί αφού είναι προικισμένη με πλούσιο εξοπλισμό. Αυτός περιλαμβάνει LED σε όλα τα φωτιστικά σώματα κα έγχρωμη οθόνη TFT με ρύθμιση επιπέδου φωτεινότητας ανάλογα με τις εξωτερικές συνθήκες φωτισμού και τέσσερα εξατομικευμένα θεματικά interfaces για να επιλέξει ο αναβάτης αυτό που του ταιριάζει. Ο περιπετειώδης χαρακτήρας υπογραμμίζεται από την ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, τα προστατευτικά κάγκελα από σωλήνες ατσαλιού διαμέτρου 29 χιλιοστών και τις προστατευτικές χούφτες χεριών από κράμα αλουμινίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το σύστημα απεικόνισης πίεσης ελαστικών ειδοποιεί σε περίπτωση υψηλής ή χαμηλής πίεσης και υψηλής θερμοκρασίας των ελαστικών. Με το προηγμένο keyless σύστημα, η μοτοσυκλέτα ενεργοποιείται αυτόματα  από απόσταση 1,5 μέτρου, ενώ ηλεκτρικά ξεκλειδώνουν το τιμόνι και η τάπα του ρεζερβουάρ. Ο αναβάτης έχει επίσης στη διάθεση του διπλή θύρα ρεύματος USB με έξοδο ισχύος 18W σε κάθε θύρα, χειριστήρια με μεγάλους διακόπτες και κρυφό φωτισμό, χρηστικό ντουλαπάκι πίσω από το τιμόνι για κάρτες ή ψιλά και ρυθμιζόμενες μανέτες.
 
Το T310 είναι εφοδιασμένο με μονοκύλινδρο υδρόψυκτο κινητήρα 312 κυβικών και τροφοδοσία από ηλεκτρονικό ψεκασμό. Η απόδοσή του αγγίζει τους 35,4 ίππους στις 9.500 και τα 3 κιλά ροπής στις 7.500, ενώ διαθέτει 2 χαρτογραφήσεις Sport και Eco που εναλλάσσονται εύκολα από το τιμόνι. Συνδέεται με 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων μέσω υγρού πολύδισκου συμπλέκτη και το ρεζερβουάρ του έχει πλέον χωρητικότητα 19 λίτρα.

Ο συμπλέκτης ολίσθησης κάνει το φρενάρισμα ήπιο και τη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας πιο σταθερή και προβλέψιμη σε απότομο κατέβασμα ταχυτήτων ή κλείσιμο του γκαζιού, μειώνοντας το φρένο κινητήρα, ενώ δίνει πιο ελαφριά αίσθηση στη μανέτα του συμπλέκτη. Στο αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης συναντάμε σύστημα ABS 9.1M της BOSCH και δύο δίσκους 300 και 230 χιλιοστών εμπρός και πίσω αντίστοιχα, ενώ στις αναρτήσεις χρησιμοποιείται ανεστραμμένο πιρούνι 37 χιλιοστών εμπρός και μονό αμορτισέρ τύπου αζώτου, πίσω με ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου.

To Daytona T310 είναι διαθέσιμo στην τιμή των 4.295 ευρώ