Με δοκιμασμένες λύσεις σε μηχανολογικό επίπεδο και εκθαμβωτικό στυλ, το Daytona V310 φιλοδοξεί να προσφέρει την αίσθηση του πως είναι να έχεις και να οδηγείς ένα power cruiser, χωρίς να ξοδέψεις μια π

Με δοκιμασμένες λύσεις σε μηχανολογικό επίπεδο και εκθαμβωτικό στυλ, το Daytona V310 φιλοδοξεί να προσφέρει την αίσθηση του πως είναι να έχεις και να οδηγείς ένα power cruiser, χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία

Daytona V310
Daytona V310
Daytona V310
Daytona V310
Daytona V310
  • Με δοκιμασμένες λύσεις σε μηχανολογικό επίπεδο και εκθαμβωτικό στυλ, το Daytona V310 φιλοδοξεί να προσφέρει την αίσθηση του πως είναι να έχεις και να οδηγείς ένα power cruiser, χωρίς να ξοδέψεις μια π
  • Daytona V310
  • Daytona V310
  • Daytona V310
  • Daytona V310
  • Daytona V310

Daytona V310

Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

Η Daytona V310 φέρει μια power cruiser εμφάνιση, με την σέλα του αναβάτη τοποθετημένη προς τα πίσω, ένα φαρδύ και ψηλό τιμόνι και μια «εμπροσθοβαρή» εμφάνιση. Τα γνωστά αιχμηρά σχεδιαστικά στοιχεία της Zontes είναι πανταχού παρόντα στην V310, όπως το εμπρός φανάρι, τις ζάντες, το ψαλίδι  και την εξάτμιση που βρίσκεται κεντρικά τοποθετημένη και… ίσα που φαίνεται, κάτω από την βάση του ψαλιδιού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η σέλα χυτής σχεδίασης δημιουργεί δύο επίπεδα και το ύψος της επιτρέπει και σε αναβάτες με χαμηλότερο ανάστημα να πατήσουν με άνεση στο έδαφος και τα δυο τους πόδια. Ο συνεπιβάτης θα ταξιδέψει ξεκούραστα χάρη στην υψηλής σχεδίασης πίσω πλάτη, με βάση από κράμα αλουμινίου και  μαξιλάρι από καουτσούκ σε υφή δέρματος, καθιστώντας το λειτουργικό και πρακτικό.   

Η V310 είναι εξοπλισμένη με το γνωστό τετραβάλβιδο, υγρόψυκτο κινητήρα της σειράς των 312 κ.εκ με ισχύ 35,4 ίππους στις 9.500 σ.α.λ, που κινεί και τα άλλα μοντέλα της σειράς. Με δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής και λίπανση ξηρού κάρτερ, προσφέρει μέγιστη ροπή 30Nm στις 7.500 σ.α.λ. Το σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού είναι της Delphi και διαθέτει σασμάν 6 σχέσεων ταχυτήτων. Ο κινητήρας φέρει συμπλέκτη ολίσθησης και 2 riding modes, τις eco και sport.
 
Ο εξοπλισμός είναι πλούσιος και περιλαμβάνει keyless σύστημα ελέγχου, έγχρωμη οθόνη TFT-LCD με ρύθμιση επιπέδου φωτεινότητας και τέσσερα εξατομικευμένα θεματικά interfaces, Full LED φωτιστικά σώματα με φώτα μέρας (DRL), φωτιζόμενους διακόπτες και διπλή θύρα USB. Η μοτοσυκλέτα φέρει επίσης ρυθμιζόμενα μαρσπιέ από αλουμίνιο, τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν σε 3 θέσεις.
 
Η V310 φέρει ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο, με standard προστατευτικά «μανιτάρια». Στο πίσω τμήμα από το ενισχυμένο ψαλίδι αλουμινίου ειδικής χύτευσης, ξεκινά το φτερό/βάση πινακίδας, με το στήριγμά του να είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου. Το σύστημα αναρτήσεων αποτελείται από διπλό πίσω αμορτισέρ διαδρομής 67mm, ρυθμιζόμενο ως προς την προφόρτιση και ανεστραμμένο πιρούνι 37mm με 145mm διαδρομής. Το σύστημα πέδησης αποτελείται από δίσκο 300mm μπροστά και δίσκο 230mm πίσω με δικάναλο ABS της BOSCH 9.1M. Η V310 διαθέτει ζάντες από ελαφρύ αλουμίνιο 17 ιντσών με ελαστικά διαμέτροτ 110/70 μπροστά και 180/55 πίσω.

Η τιμή της Daytona V310 έχει ανακοινωθεί στα 4.295 ευρώ