Hall–1: Όλα τα Νέα & Best Seller μοντέλα

Δείτε όλα τα νέα μοντέλα & τα best seller του 2022. Αναλυτικές παρουσιάσεις, τεχνικά χαρακτηριστικά, videos και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Η Voge συνεχίζει τη δυναμική της πορεία στην Ελληνική αγορά, με μια πλήρη γκάμα μοντέλων, ιδανικά για κάθε χρήση, με πλούσιο εξοπλισμό και προσιτή τιμή. 13 μοντέλα από 300 έως 600 κυβικά, σε 4 κατηγορίες για άσφαλτο και χώμα που οδηγούνται με δίπλωμα Α2.

Voge 500AC
Ένας εξαιρετικός συνδυασμός του κλασικού και του μοντέρνου, μια συνάντηση των κομψών σχημάτων του παρελθόντος με την πλέον προηγμένη τεχνολογία του σήμερα. περισσότερα »

Voge 300 Rally
Το Voge 300 Rally προσφέρει μια χωμάτινη επιλογή, με adventure σχεδιασμό και τεχνικά χαρακτηριστικά που σε εμπνέουν για κάθε περιπέτεια. περισσότερα »

Voge 350AC
Η Voge θέλει να προσελκύσει περισσότερο από το νεανικό κοινό εμπλουτίζοντας την γκάμα της με το Voge 350AC, το οποίο ξεχωρίζεις με το στυλ που προσφέρει και την ποιότητα που βρίσκεται σε άλλα επίπεδα. περισσότερα »

Voge 650DS/650DSX
To νέο μεσαίο adventure μοντέλο της Voge έρχεται με σύγχρονο Euro-5 κινητήρα, πλούσιο εξοπλισμό και κορυφαία περιφερειακά για εντός και εκτός δρόμου περιπέτειες. περισσότερα »

Voge 300ACX
Το modern classic 300AC αποκτά τη Scrambler εκδοχή του και απευθύνεται σε όσους βάζουν και τον παράγοντα χώμα στην εξίσωση. περισσότερα »

Voge SR4
Η Voge κάνει είσοδο στη μεσαία κατηγορία με μια πρόταση μεγάλου τουρισμού GT. περισσότερα »

Voge 500DS/500DSX
Το 500DS έρχεται με εξοπλισμό και δυνατότητες που υπερκαλύπτουν τις υποχρεώσουν που απορρέουν από την κατηγορία των μεσαίων adventure περισσότερα »