Το 500DS έρχεται με εξοπλισμό και δυνατότητες που υπερκαλύπτουν τις υποχρεώσουν που απορρέουν από την κατηγορία των μεσαίων adventure

Το 500DS έρχεται με εξοπλισμό και δυνατότητες που υπερκαλύπτουν τις υποχρεώσουν που απορρέουν από την κατηγορία των μεσαίων adventure

Voge 500DS/500DSX
Voge 500DS/500DSX
Voge 500DS/500DSX
Voge 500DS/500DSX
Voge 500DS/500DSX
  • Το 500DS έρχεται με εξοπλισμό και δυνατότητες που υπερκαλύπτουν τις υποχρεώσουν που απορρέουν από την κατηγορία των μεσαίων adventure
  • Voge 500DS/500DSX
  • Voge 500DS/500DSX
  • Voge 500DS/500DSX
  • Voge 500DS/500DSX
  • Voge 500DS/500DSX

Voge 500DS/500DSX

Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

Το 500DS χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερο design, υψηλή ποιότητα κατασκευής και κορυφαία εξαρτήματα, δίνοντας την εικόνα μιας premium κατασκευής σε κάθε σημείο, σε κάθε λεπτομέρεια. Διαθέτει πλαίσιο ρομποτικής συγκόλλησης, που συνεπάγεται υψηλή ακαμψία και αντοχή, ιδιαίτερα ενισχυμένο στα σημεία καταπόνησης. Προσφέρει δυναμική οδική συμπεριφορά και κορυφαία πέδηση, εξαιρετική σταθερότητα και μοναδική στιβαρότητα, στοιχεία που εμπνέουν σιγουριά στον αναβάτη και που τον προκαλούν να χαρεί την οδήγηση κάθε στιγμή και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ο κινητήρας είναι υγρόψυκτος δικύλινδρος εν σειρά με χωρητικότητα 500 κυβικών. Αν και το μοντέλο προσαρμόζεται πλήρως στις προδιαγραφές Euro 5,  εμφανίζεται ισχυρότερο από πριν αποδίδοντας 47 ίππους και 44,5Νm (από 46 ίππους και 42,5Nm) και μάλιστα, χωρίς να αυξηθούν οι στροφές του κινητήρα του! Τα προστατευτικά κάγκελα, ο ρυθμιζόμενος σε ύψος ανεμοθώρακας, η στάνταρ έγχρωμη οθόνη TFT με πλήρεις ενδείξεις ακόμα και για την πίεση των ελαστικών και σύνδεση με smartphone μέσω bluetooth, είναι μέρος του πλούσιο εξοπλισμού που διαφοροποιεί το 500DS από τον ανταγωνισμό.

Η μοτοσυκλέτα έχει δεχθεί επίσης τις εξής αλλαγές/αναβαθμίσεις:Νέες πλευστές δισκόπλακες, προσθήκη νέων ενδείξεων στα όργανα (θερμοκρασίαςπεριβάλλοντος και σύνδεσης με κινητό), νέο φιμέ ανεμοθώρακα, προσθήκη κεντρικούσταντ και προσθήκη άγκιστρου ασφάλισης κράνους.

Οι αναρτήσεις έχουν την υπογραφή της Kayaba (KYB) και αποτελούνται από ανεστραμμένο πιρούνι 41mm και μονό αμορτισέρ με μοχλικό σύστημα. Παράλληλα, διαθέτει δικάναλο ABS της Bosch, φρένα με κυματιστά πλευστά δισκόφρενα της Nissin (320mm μπροστά) και φώτα Full LED.
 
To «X» υπονοεί ακόμα πιο χωμάτινο χαρακτήρα για το λαοφιλές Street Adventure 500DS, φέρνοντας στην επιφάνεια μια πραγματική On/Off Adventure μοτοσυκλέτα χωρίς όρια τόσο σε ασφάλτινη όσο και εκτός δρόμου χρήση. Με ακτινωτούς αλουμινένιους τροχούς και ελαστικά Off/Road χωρίς αεροθάλαμο (Metzeler Tourance) θα ταξιδέψει αναβάτη και συνεπιβάτη στα όρια του ορίζοντα. O ρυθμιζόμενος -χωρίς χρήση εργαλείου- ανεμοθώρακας, η θύρα φόρτισης USB, το άγκιστρο ασφαλούς ανάρτησης κράνους και η ύπαρξη τόσο πλαϊνού όσο και κεντρικού σταντ εκτοξεύουν τη χρηστικότητα στα ύψη, ενώ με την αγορά της μοτοσυκλέτας διατίθεται σε προνομιακή τιμή σετ τριών βαλιτσών αλουμινίου με βάσεις.

Voge 500DS: 6.295 ευρώ
Voge 500DSX: 6.495 ευρώ