To νέο μεσαίο adventure μοντέλο της Voge έρχεται με σύγχρονο Euro-5 κινητήρα, πλούσιο εξοπλισμό και κορυφαία περιφερειακά για εντός και εκτός δρόμου περιπέτειες.

To νέο μεσαίο adventure μοντέλο της Voge έρχεται με σύγχρονο Euro-5 κινητήρα, πλούσιο εξοπλισμό και κορυφαία περιφερειακά για εντός και εκτός δρόμου περιπέτειες.

Voge 650DS/650DSX
Voge 650DS/650DSX
  • To νέο μεσαίο adventure μοντέλο της Voge έρχεται με σύγχρονο Euro-5 κινητήρα, πλούσιο εξοπλισμό και κορυφαία περιφερειακά για εντός και εκτός δρόμου περιπέτειες.
  • Voge 650DS/650DSX
  • Voge 650DS/650DSX

Voge 650DS/650DSX

Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

Μια μοτοσυκλέτα σε δύο εκδόσεις, μια διπλή έκπληξη από τη Voge για πολλούς αναβάτες, συγκεκριμένα για όλους αυτούς που αναπολούν τις μονοκύλινδρες σκληροτράχηλες μοτοσυκλέτες On/Off, αυτές που επί σειρά δεκαετιών κυριαρχούσαν στις πωλήσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Με επίκεντρο τον αλεξίσφαιρο κινητήρα τους, αυτές οι δύο μοτοσυκλέτες απευθύνονται σε ένα συνειδητοποιημένο κοινό, αυτό που επιθυμεί να τα κάνει όλα χωρίς συμβιβασμούς. Δύο αυθεντικά μοντέλα Enduro, που θα κληθούν να αποτελέσουν πραγματικά εργαλεία για κάθε είδους χρήση: καθημερινή, ταξιδιωτική, αλλά και πραγματική χωμάτινη.

Κινητήρια μονάδα τους αποτελεί ένα υγρόψυκτο τετραβάλβιδο σύνολο στην πλέον σύγχρονη εξέλιξή του, μια αξιόπιστη μονάδα που έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον από επώνυμους κατασκευαστές στο πρόσφατο παρελθόν. Με 2 εκκεντροφόρους και χωρητικότητα 652cc αποδίδει 48 ίππους/6.750rpm και ροπή 60 Nm/5.500rpm, προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις και ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση. Με πολύ χαμηλό κόστος συντήρησης αποτελεί μια ιδιαίτερα αξιόπιστη κινητήρια μονάδα, που έχοντας δεχθεί τις απαραίτητες ρυθμίσεις καλύπτει στο έπακρο τις νέες προδιαγραφές Euro5. 

Αμφότερες οι μοτοσυκλέτες διαθέτουν πλήρη και κορυφαίων προδιαγραφών εξοπλισμό, που περιλαμβάνει φωτισμό Full LED, oθόνη TFT με πλήρεις ενδείξεις και αυτόματη εναλλαγή φωτισμού ημέρας/νύχτας, συνδεσιμότητα Bluetooth, ρυθμιζόμενο άνευ εργαλείων ανεμοθώρακα, θύρα USB, πλευρικά προστατευτικά κάγκελα, αλουμινένια ποδιά κινητήρα, heavy duty σχάρα αποσκευών, αλουμινένιες ζάντες 19 και 17 ιντσών, δικάναλο ABS με δυνατότητα απενεργοποίησης μέσω μπουτόν στο τιμόνι και δύο σταντ, πλαϊνό και κεντρικό.

Παράλληλα, ξεχωρίζει και σε επίπεδο περιφερειακών με δίσκους σε σχήμα μαργαρίτας της Nissin με δικάναλο σύστημα ABS της Bosch και αναρτήσεις της KYB με μεγάλες διαδρομές. Η μεγάλη απόσταση από το έδαφος στα 200 χιλιοστά, το ρεζερβουάρ των 18 λίτρων, η σχάρα αποσκευών και οι διαθέσμιες επιλογές στον εξοπλισμό για τοποθέτηση τριβάλιτσου, καθώς και οι τροχοί με διαστάσεις 110/80-19 μπροστά και 150/70-17 πίσω, αναδεικνύουν τις τουριστικές αλλά και εκτός δρόμου δυνατότητες του μοντέλο

Βασικό σημείο διαφοροποίησης των δύο εκδόσεων αποτελούν οι τροχοί και τα ελαστικά. Σε κάθε περίπτωση οι ζάντες είναι αλουμινένιες, χυτές στο DS και ακτινωτές στο DSX, ενώ το κάθε μοντέλο χρησιμοποιεί και διαφορετικού τύπου ελαστικά, Metzeler Tourance το DS και Pirelli Scorpion STR το DSX. Όπως και για τα 500DS & DSX, με την αγορά της μοτοσυκλέτας διατίθεται σε προνομιακή τιμή σετ τριών βαλιτσών αλουμινίου με βάσεις, στα 750 ευρώ (από 1050 ευρώ).
 
Voge 650DS: 6.995 ευρώ
Voge 650DSX: 7.295 ευρώ