Hall–1: Όλα τα Νέα & Best Seller μοντέλα

Δείτε όλα τα νέα μοντέλα & τα best seller του 2022. Αναλυτικές παρουσιάσεις, τεχνικά χαρακτηριστικά, videos και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Panigale και Streetfighter σε εξωτικές εκδόσεις με πανάκριβα περιφερειακά για δρόμο και πίστα, αποτελούν το κυρίως μενού για το 2022. Η Multistrada V2 και η εντελώς χωμάτινη DesertX συνθέτουν ένα άκρως ενδιαφέρον παζλ περιπέτειας, ενώ η γκάμα των Scrambler εμπλουτίζεται με νέες εκδόσεις.

Ducati Streetfighter V2 & V4 SP
Το εκρηκτικό naked της Ducati λαμβάνει σημαντικές αναβαθμίσεις ενώ αποκτάει και μικρότερο αδερφό με V2 κινητήρα. περισσότερα »

Ducati Monster
Το Ducati Monster αλλάζει σελίδα για την εταιρεία. Μετά από 28 χρόνια, το μοντέλο έρχεται χωρίς το παραδοσιακό πλαίσιο-χωροδικτύωμα και φέρει πολλές αλλαγές, καθώς υποδέχεται την νέα δεκαετία. περισσότερα »

Ducati Multistrada V2
Για πρώτη φορά, Multistrada και για Α2 δίπλωμα! Πιο ελαφριά, πιο άνετη και με νέο προσωνύμιο η «μικρή» Multistrada για το 2022. περισσότερα »

Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO & Urban Motard
Η Ducati προχώρησε στην παρουσίαση των δύο νέων μοντέλων της σειράς Scrambler, τα 1100 Tribute PRO και Urban Motard. περισσότερα »

Ducati Panigale V4
Η εμβληματική superbike είναι πλέον ισχυρότερη, εξελιγμένη σε πολλαπλά επίπεδα και σε νέο χρωματισμό, με την Ducati να «μπολιάζει» το κορυφαίο της μοντέλο μα την αγωνιστική της τεχνογνωσία από τα MotoGP. περισσότερα »

Ducati Multistrada V4 Pikes Peak
Με την Ducati να έχει εξελίξει το μοντέλο με τροχό 19 ιντσών εμπρός και σαφή κλίση προς την ακόμα μεγαλύτερη πολλαπλότητα ρόλων, ήταν πάρα πολλοί οι Ducatisti που ζήτησαν μια έκδοση με 17ρηδες τροχούς εμπρός και πίσω, όπως και μονόμπρατσο ψαλίδι. Να λοιπόν που η Ducati εισάκουσε τις προσευχές… περισσότερα »

Ducati XDiavel Nera
Η Ducati XDiavel Nera αποτελεί μια μοτοσυκλέτα συνώνυμο του στυλ και της ποιότητας. περισσότερα »

Ducati DesertX
Η Ducati παρουσιάζει το πιο off-road μοντέλο στη γκάμα της. περισσότερα »