Το εκρηκτικό naked της Ducati λαμβάνει σημαντικές αναβαθμίσεις ενώ αποκτάει και μικρότερο αδερφό με V2 κινητήρα.

Το εκρηκτικό naked της Ducati λαμβάνει σημαντικές αναβαθμίσεις ενώ αποκτάει και μικρότερο αδερφό με V2 κινητήρα.

Ducati Streetfighter V2 & V4 SP
Ducati Streetfighter V2 & V4 SP
Ducati Streetfighter V2 & V4 SP
  • Το εκρηκτικό naked της Ducati λαμβάνει σημαντικές αναβαθμίσεις ενώ αποκτάει και μικρότερο αδερφό με V2 κινητήρα.
  • Ducati Streetfighter V2 & V4 SP
  • Ducati Streetfighter V2 & V4 SP
  • Ducati Streetfighter V2 & V4 SP

Ducati Streetfighter V2 & V4 SP

Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

Ducati Streetfighter V2 2022

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακολουθώντας πιστά την συνταγή της «Fight Formula» της Ducati, το νέο Streetfighter V2 είναι ουσιαστικά μια Panigale V2, απογυμνωμένη από το fairing της. Η σχεδίαση της βασίζεται στην ταυτότητα που εδραίωσε το Streetfighter V4 το 2020, με αποτέλεσμα το νέο μοντέλο να είναι άμεσα αναγνωρίσιμο ως Fighter.
 
Στην καρδιά του χτυπά ο δικύλινδρος Superquadro κινητήρας των 955 κ.εκ., που για την περίσταση αποδίδει 153 ίππους και ροπή 10,3 kgm. Η ρύθμιση του κινητήρα έχει στόχο την οδηγησιμότητα του μοντέλου τόσο στο δρόμο όσο και στην πίστα, ενώ στο Streetfighter έχει χρησιμοποιηθεί ελαφρώς κοντύτερη τελική σχέση μετάδοσης (πίσω γρανάζι 45 δοντιών, αντί για 43).
 
Ο κινητήρας αποτελεί δομικό στοιχείο της μοτοσυκλέτας, η οποία φέρει μονόμπρατσο ψαλίδι (κατά 16 χιλιοστά μακρύτερο από αυτό της Panigale V2) και εμπρόσθιο πιρούνι Showa BPF 43 χιλιοστών. Το σύστημα πέδησης του Streetfighter V2 προέρχεται από την Panigale V2, με την χρήση των δαγκανών Brembo M4-32 και των δύο δίσκων των 320 χιλιοστών, αλλά τα τακάκια έχουν διαφορετική πάστα για λιγότερο έντονο δάγκωμα σε συνθήκες δρόμου.
 
Το Streetfighter V2 εξοπλίζεται με μονάδα IMU 6 αξόνων, ενώ εξοπλίζεται με ένα πλήρες κιτ ηλεκτρονικών που περιλαμβάνει: Cornering ABS EVO με δυνατότητα ελεγχόμενης ολίσθησης, Traction Control DTC EVO 2, DWC σύστημα ελέγχου σούζας, Quickshifter και ηλεκτρονικό φρένο κινητήρα EBC EVO. Ο αναβάτης έχει στην διάθεση του 3 χαρτογραφήσεις οδήγησης (Sport, Road, Wet), ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται σύστημα τηλεμετρίας DDA+ GPS, αλλά και σύστημα διασύνδεσης με κινητό τηλέφωνο DMS.

Η τιμή του Ducati Streetfighter V2 είναι 19.300 ευρώ 



Ducati Streetfighter V4 SP
Ακολουθώντας το μονοπάτι που χάραξε η Panigale V4 SP, το νέο Streetfighter V4 SP είναι μια νέα, αριθμημένη έκδοση του μοντέλου, με σημαντικές προσαυξήσεις στον εξοπλισμό. Το V4 SP φέρει έναν μοναδικό χρωματισμό σε μαύρο και μεταλλικό ασημί που εμπνέεται από τα χρώματα των αγωνιστικών μοτοσυκλετών SBK και MotoGP, κατά την περίοδο των χειμερινών τεστ.
 
Βασική εξοπλιστική διαφορά του Streetfighter V4 SP, είναι οι ζάντες από ανθρακονήματα, που φέρνουν μια μείωση βάρους 1.400 γραμμαρίων από αυτές του Streetfighter V4 S και μια μείωση της ροπής αδράνειας κατά 26% εμπρός και 46% πίσω. Οι δαγκάνες του εμπρός φρένου είναι οι Brembo Stylema R. Παράλληλα, το μοντέλο εξοπλίζεται με τις ηλεκτρονικές αναρτήσεις Ohlins Smart EC 2.0 που μεταβάλλουν διαρκώς και σε πραγματικό χρόνο τις ρυθμίσεις τους, ενώ φέρει και τα πτερύγια τύπου biplane για αύξηση της αεροδυναμικής σταθερότητας.
 
Ο Desmosedici Stradale κινητήρας των 1.103 κ.εκ. αποδίδει 208 ίππους και ροπή που φτάνει τα 12,5 kgm, ενώ περνά και τις προδιαγραφές ρύπων Euro 5. Για το SP μοντέλο, φορά ξηρό συμπλέκτη.
 
Το μοντέλο εξοπλίζεται επίσης με ρυθμιζόμενα CNC μαρσπιέ, εμπρός φτερό από ανθρακόνημα, μπαταρία λιθίου και αξεσουάρ για χρήση στην πίστα, όπως το κιτ κατάργησης της βάσης πινακίδας και το κάλυμμα συμπλέκτη από Carbon.

Η τιμή του Ducati Streetfighter V4 SP είναι 38.300 ευρώ