Hall–1: Όλα τα Νέα & Best Seller μοντέλα

Δείτε όλα τα νέα μοντέλα & τα best seller του 2022. Αναλυτικές παρουσιάσεις, τεχνικά χαρακτηριστικά, videos και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Η Kymco εμπλουτίζει τη γκάμα της με scooter που ενσωματώνουν καινοτομίες και απευθύνονται σε κάθε κατηγορία αναβατών. Μεγάλη έκπληξη το CV3, καθώς είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία παρουσιάζει τρίτροχο μοντέλο. Agility και People προσυπογράφουν τα οφέλη του μικρού κυβισμού, ενώ το crossover DT X360 αναδεικνύει την adventure πλευρά των scooter.

Kymco DT X360
Το Kymco DT X360 συνδυάζει τα adventure χαρακτηριστικά με την πρακτικότητα των scooter. περισσότερα »

Kymco MXU 550/700
Το MXU της Kymco είναι ένα Αll Terrain Vehicle, (ATV) που θα σε πάει όπου του ζητήσεις. Ένας ακούραστος εργάτης που δεν μασάει από δυσκολίες και σκληροτράχηλες επιφάνειες, αλλά συχνάζει σε μέρη που άλλα οχήματα αδυνατούν να βρεθούν, προσφέροντας σου μοναδικές εμπειρίες. περισσότερα »

Kymco People S 125/200
Tα People S με κινητήρες τεχνολογίας G5-ECO προσαρμοσμένους στις προδιαγραφές Euro5, προσφέρουν κορυφαίες στις κατηγορίες τους επιδόσεις με ακόμα χαμηλότερες τιμές σε κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές ρύπων. Παράλληλα δέχονται πινελιές ανανέωσης που επιφέρουν ακόμα πιο κομψή σχεδίαση, πάντα με έντονη την Ιταλική φινέτσα. περισσότερα »

Kymco X-Town 300 ABS
To X-Town 300 δεν ξεφεύγει από τη φιλοσοφία της Kymco, καθώς η σπορ εμφάνιση η άνεση και ο πλούσιος εξοπλισμός που προσφέρει το καθιστούν ένα επιτυχημένο και σύγχρονο maxi scooter. περισσότερα »

Kymco Xciting S 400
Με δυνατό κινητήρα, εξελιγμένο πλαίσιο και την πρωτοποριακή τεχνολογία Noodoe, το νέο Xciting σε βάζει στο πνεύμα του νικητή. περισσότερα »

Kymco Downtown 350 ABS/TCS
Οι πλούσιες αρετές του Kymco Downtown 350 συνδυάζονται με σημαντικές προσθήκες ασφάλειας και τεχνολογίας για ένα σύνολο που διαπρέπει στις καθημερινές μετακινήσεις της πόλης και όχι μόνο. περισσότερα »

Kymco Agility 16+ 125/200
Το Kymco Agility 16+ φέρει σημαντικές αναβαθμίσεις που μεταφράζονται σε αυξημένη ασφάλεια ευελιξία και άνεση στην καθημερινότητα. περισσότερα »

Kymco AK 550 ST
Η ναυαρχίδα της KYMCO γυρίζει σελίδα και ανεβάζει ψηλά τον πήχη της sport touring κατηγορίας, αφού εξοπλίζεται με μονάδα μέτρησης αδράνειας IMU, η οποία του επιτρέπει να διαθέτει cornering ABS και άλλα ηλεκτρονικά καλούδια. περισσότερα »

Kymco CV3
To πρώτο τρίτροχο scooter της Kymco είναι γεγονός. περισσότερα »