Hall–1: Όλα τα Νέα & Best Seller μοντέλα

Δείτε όλα τα νέα μοντέλα & τα best seller του 2022. Αναλυτικές παρουσιάσεις, τεχνικά χαρακτηριστικά, videos και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Με νέα μοντέλα προδιαγραφών EURO 5, αναβαθμισμένη εμφάνιση και ποιότητα κατασκευής η Αυστριακή Brixton Motorcycles έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην καθημερινή μετακίνηση, συνδυάζοντας εξαιρετικό στυλ, πλούσιο εξοπλισμό, σύγχρονη τεχνολογία, ποιότητα κατασκευής και προσιτό κόστος σε ένα ασυναγώνιστο σύνολο.

Brixton Cromwell 125
Το στιλάτο Cromwell 125 παραμένει στη γκάμα της Brixton και το 2022, διατηρώντας όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που το έχουν κάνει τόσο δημοφιλές. περισσότερα »

Brixton Crossfire 500 / X
Το Brixton Crossfire 500 παντρεύει στοιχεία και αισθητική του παρελθόντος, με σύγχρονα χαρακτηριστικά του σήμερα. περισσότερα »

Brixton Sunray 125
Η ιδιαίτερη αισθητική και ο εντυπωσιακός για την κατηγορία εξοπλισμός, καθιστούν το Brixton Sunray 125 ως μια ξεχωριστή και τεχνολογικά προηγμένη πρόταση, για να κινηθείς με άνεση ασφάλεια και στιλ στην καθημερινότητα σου. περισσότερα »

Brixton Cromwell 1200
Με 1200 κυβικά, επώνυμα περιφερειακά, πλούσιο εξοπλισμό και απίστευτη τιμή, το Cromwell 1200 έρχεται να ταράξει τα νερά της κατηγορίας. περισσότερα »