Hall–1: Όλα τα Νέα & Best Seller μοντέλα

Δείτε όλα τα νέα μοντέλα & τα best seller του 2022. Αναλυτικές παρουσιάσεις, τεχνικά χαρακτηριστικά, videos και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Η ιταλική εταιρεία επεκτείνει τη γκάμα των adventure μοντέλων της, παρουσιάζοντας τη ναυαρχίδα της σειράς TRK. Παράλληλα, το αγαπημένο λιονταράκι εκτός από την ανανέωση του απέκτησε και νέες εκδόσεις στα 125 και 800 κυβικά.

Benelli TRK 800
Η Benelli με το TRK 800 μπαίνει για τα καλά στην κατηγορία των μεγάλων adventure και το εξοπλίζει με πλήρως ρυθμιζόμενο πιρούνι, φρένα Brembo και εμπρός τροχό 19 ιντσών. περισσότερα »

Benelli TRK 251
Η Benelli TRK 251 είναι μια μικρού κυβισμού adventure μοτοσυκλέτα που υπόσχεται εύκολη και οικονομική καθημερινή μετακίνηση, αλλά και άνετα ταξίδια εκτός πόλης, με στόχο να μυήσει στην περιπέτεια και τις μακρινές εξορμήσεις τους νέους αναβάτες. περισσότερα »

Benelli TRK 502 & TRK 502 X
Τα δύο εξαιρετικά επιτυχημένα μοντέλα της Benelli στην κατηγορία Adventure, τα TRK 502 και TRK 502X ανανεώνονται για το 2022. περισσότερα »

Benelli BN251S
Μια μοτοσυκλέτα με σύγχρονο πνεύμα, σχεδιασμένη για να εξασφαλίζει μέγιστη διασκέδαση, με ενισχυμένη αγωνιστική εμφάνιση και νέα χαρακτηριστικά όπως τον ολοκαίνουργιο εμπρός led προβολέα, τα νέο πλήρως ψηφιακό κοντέρ και την επανασχεδιασμένη εξάτμιση. περισσότερα »

Benelli Leoncino 125
Το μικρότερο μέλος της οικογένειας των Leoncino είναι γεγονός και έρχεται με υδρόψυκτο κινητήρα, ανεστραμμένο πιρούνι και σύστημα συνδυασμένης πέδησης. περισσότερα »

Benelli Imperiale 400
Ελαφριά ανανέωση και συμμόρφωση με τις προδιαγραφές Euro 5, για το κλασικό μοντέλο της Benelli. περισσότερα »

Benelli TNT 125
Το γνωστό entry μοντέλα της Benelli ανανεώνεται σε εμφανισιακό επίπεδο, αποκτώντας μάλιστα και ένα νέο χρώμα: Το άμεσα αναγνωρίσιμο Fluo κίτρινο, που συνδυάζεται με μαύρο σε όλη την έκταση της μοτοσυκλέτας και δεν θα περάσει ποτέ απαρατήρητο. περισσότερα »

Benelli Leoncino 500 / Trail
Τα Leoncino 500 και Leoncino 500 Trail ανανεώνονται με βελτιωμένα χαρακτηριστικά και συμμόρφωση στους κανονισμούς Euro 5. περισσότερα »

Benelli Leoncino 800 / Trail
To λιοντάρι της Benelli, αποκτά μεγαλύτερο μοτέρ, ενώ γίνεται διαθέσιμο σε κανονική αλλά και trail έκδοση. περισσότερα »