Το γνωστό entry μοντέλα της Benelli ανανεώνεται σε εμφανισιακό επίπεδο, αποκτώντας μάλιστα και ένα νέο χρώμα: Το άμεσα αναγνωρίσιμο Fluo κίτρινο, που συνδυάζεται με μαύρο σε όλη την έκταση της μοτοσυκ

Το γνωστό entry μοντέλα της Benelli ανανεώνεται σε εμφανισιακό επίπεδο, αποκτώντας μάλιστα και ένα νέο χρώμα: Το άμεσα αναγνωρίσιμο Fluo κίτρινο, που συνδυάζεται με μαύρο σε όλη την έκταση της μοτοσυκλέτας και δεν θα περάσει ποτέ απαρατήρητο.

Benelli TNT 125
Benelli TNT 125
Benelli TNT 125
Benelli TNT 125
  • Το γνωστό entry μοντέλα της Benelli ανανεώνεται σε εμφανισιακό επίπεδο, αποκτώντας μάλιστα και ένα νέο χρώμα: Το άμεσα αναγνωρίσιμο Fluo κίτρινο, που συνδυάζεται με μαύρο σε όλη την έκταση της μοτοσυκ
  • Benelli TNT 125
  • Benelli TNT 125
  • Benelli TNT 125
  • Benelli TNT 125

Benelli TNT 125

Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

Το Benelli TNT 125 καταφέρνει να ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές του όχι μόνο λόγω του τσαμπουκαλεμένου παρουσιαστικού του, αλλά και με τον εξοπλισμό του. Οι διαστάσεις του  είναι αντιστρόφως ανάλογες με το ενδιαφέρον που προκαλεί στο πέρασμα του. Όπως αρμόζει σε κάθε σύγχρονη μοτοσυκλέτα, ο τριγωνικός εμπρός προβολέας και τα φλάς είναι τεχνολογίας LED, ενώ η σπορ εμφάνιση ενισχύεται από τα ελάχιστα πλαστικά του φέρινγκ που αφήνουν σε κοινή θέα το όμορφο πλαίσιο. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες παρέχονται στον αναβάτη μέσα από ένα ευανάγνωστο όργανο που διαθέτει αναλογικό στροφόμετρο και μια μεγάλη ψηφιακή οθόνη.


Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Υπεύθυνος για την κίνηση του TNT είναι ένας μονοκύλινδρος, αερόψυκτος, τετράχρονος κινητήρας 125 κυβικών με τετραβάλβιδη κεφαλή που αποδίδει 11,5 ίππους στις 9.000 σ.α.λ και 1 kgm ροπής στις 7.000 σ.α.λ. Η τροφοδοσία του γίνεται από ηλεκτρονικό ψεκασμό της Delphi, ο οποίος προσφέρει ομαλή απόδοση, άμεση απόκριση στις εντολές του αναβάτη και συμβάλει στη χαμηλή κατανάλωση. Ο κινητήρας συνεργάζεται με κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων, με την κλιμάκωσή του να προσφέρει ζωηρές και διασκεδαστικές επιταχύνσεις.

To ατσάλινο χωροδικτύωμα είναι μια λύση που υιοθετούν οι κατασκευαστές μεγαλύτερων σε διαστάσεις, κυβισμού και τιμής δικύκλων, ενώ αποπνέει και έναν σπορ αέρα. Tο ΤΝΤ 125 είναι εξοπλισμένο με ανεστραμμένο πιρούνι 35 χιλιοστών που δίνει διαδρομή 120 χιλιοστά. Πίσω έχουμε μονό αμορτισέρ, τοποθετημένο παράκεντρα, με ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου. Την επιβράδυνση αναλαμβάνουν ένας δίσκος 220 χιλιοστών με διπίστονη δαγκάνα εμπρός και ένας 190 χιλιοστών με μονοπίστονη δαγκάνα πίσω. Τα φρένα διαθέτουν σύστημα συνδυασμένης πέδησης (CBS), ενώ οι αλουμινένιου τροχοί των 12 ιντσών έχουν «ντυθεί» με ελαστικά διαστάσεων 120/70-12  και 130/70-12 εμπρός και πίσω αντίστοιχα, ενώ το βάρος του είναι 121 κιλά με γεμάτο το ρεζερβουάρ των 7,2 λίτρων.        
                                                                               
Η τιμή του Benelli TNT 125 είναι 2.550 ευρώ