Hall 6 – Ανταλλακτικά και προϊόντα βελτίωσης

Τοp ανταλλακτικά και προϊόντα βελτίωσης, δημοφιλή Brands & Top experts του κλάδου της Καλής Συντήρησης μοτοσυκλέτας. Τη συντηρούν, την κρατάνε λειτουργική, της εξασφαλίζουν μια καλή μεταπωλητική αξία. Με λίγα λόγια σας γλιτώνουν λεφτά και μπελάδες! Δίνουν λύσεις σε ιδιώτες και επαγγελματίες με προτάσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες εξυπηρέτησης.

ΜΠΕΖΑΣ & ΛΕΩΝ
Η εταιρεία Μπέζας & Λεών είναι μία από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρείες ανταλλακτικών και αξεσουάρ μοτοσυκλετών στην Ελλάδα, καθώς ιδρύθηκε το 1918 και από τότε πρωταγωνιστεί στον χώρο του δικύκλου έχοντας εξασφαλίσει την αποκλειστική αντιπροσώπευση μεγάλων εταιρειών. περισσότερα »

PATMANIDIS
H εταιρεία Πατμανίδης Α.Ε. εισάγει και διανέμει στην Ελληνική και διεθνή αγορά ανταλλακτικά, αξεσουάρ, λιπαντικά και ελαστικά μοτοσυκλετών. Μια ομάδα απο 35 επαγγελματίες φροντίζουν την εξυπηρέτηση πάνω απο 1300 συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στην αποθήκη των 4.300 τμ αποθηκεύουν και διανέμουν πάνω από 40 μάρκες επώνυμων προιόντων.περισσότερα »

ΠΕΡΚΟ
Η ΠΕΡΚΟ Α.Ε. εισάγει και διανέμει αξεσουάρ, ανταλλακτικά, λιπαντικά και είδη ένδυσης καταξιωμένων κατασκευαστών.περισσότερα »

MOTOWAY
Η Motoway Καμπράνης ΑΕ ιδρύθηκε πριν από 34 χρόνια και κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει ένας από τους πιο σημαντικούς προμηθευτές ανταλλακτικών και αξεσουάρ μοτοσικλετών σε όλη τη χώρα! Σήμερα πρωτοστατεί στον ευρύτερο χώρο του κλάδου, έχοντας εντάξει με επιτυχία στις παροχές της την πώληση μοτοσικλετών αλλά και αξεσουάρ ένδυσης και προστασίας του αναβάτη. περισσότερα »

WOLF RACING
Το έμπειρο προσωπικό της Wolf Racing εξειδικεύεται στον τομέα της βελτίωσης αναρτήσεων, κινητήρα & πλαισίου. Μεγάλος και σημαντικός τομέας που ο Γιώργος Παρασκευάς και η ομάδα του έχουν αναπτύξει, οργανώσει και εξελίξει είναι αυτός των τροχών της μοτοσυκλέτας. Η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί μέσα από την εμπλοκή του στους αγώνες, την προετοιμασία αγωνιστικών μοτοσυκλετών αλλά και η πολυετής συνεργασία με τους κορυφαίους οίκους που εκπροσωπεί όπως Andreani, K-tech, Nitron και πολλούς άλλους, εγγυώνται την άριστη και άμεση εφαρμογή υψηλής τεχνολογίας στην μοτοσυκλετα του πελάτη και την παροχή υποδειγματικής ποιότητας υπηρεσιών. Η επιλογή της Wolf Racing είναι μονόδρομος για απαιτητικούς αναβάτες που ζητούν εγγυημένες λύσεις και αξιόπιστες προτάσεις για τη μοτοσυκλέτα τους. Η Wolf Racing είναι μια απο τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρίες της Ελληνικής αγοράς στα special αξεσουάρ και ανταλλακτικών ανάρτησης, τροχών, κινητήρα και πλαισίου με διαθεσιμότητα που ξεπερνά τους 7.000 κωδικούς! Σύντομα θα μπορείτε on-line, στο νέο e-shop της εταιρίας να κάνετε πολύ εύκολα τις αγορές σας.περισσότερα »