Hall 1 – Όλα τα νέα & Best Seller μοντέλα

Όλα τα νέα μοντέλα που θα μας συντροφεύσουν το 2021 με λεπτομερή ανάλυση όλων των χαρακτηριστικών τους, καθώς και τα καλύτερα μοντέλα όλων των εταιρειών μπροστά σας με ένα κλικ.

Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο στα νέα μοντέλα για το 2021. Από τη μια η εξωτική σε επιδόσεις και γεμάτη πανάκριβα carbon εξαρτήματα M 1000 RR είναι έτοιμη να κατεβάσει τους χρόνους στη πίστα και από την άλλη το γυμνό S 1000 R με σημαντικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα βάζει φωτιά σε κάθε είδους διαδρομή. Ώρα ανανέωσης και για το πολυτελές 1250 RT που υιοθετεί τεχνολογικές που τοποθετούνται για πρώτη φορά σε μοτοσυκλέτα.

BMW R 18
Η BMW απευθύνεται στη κατηγορία cruiser με μια πρόταση που ενσαρκώνει την πλούσια κληρονομιά της τυλιγμένη με σύγχρονη τεχνολογία. Κεντρική φιλοσοφία του μοντέλου η απλότητα και o boxer χαρακτήρας στο επίκεντρο, με αναφορές στο πάλαι ποτέ R5. περισσότερα »

BMW F 900 XR
Η ονοματοδοσία του νέου μοντέλου μόνο τυχαία δεν είναι, αφού το αρκτικόλεξο XR, αντηχεί στα αυτιά των απανταχού αναβατών την σπορ φιλοσοφία της Γερμανικής εταιρείας στα μοντέλα τουρισμού. Το δε 900, δηλώνει τον κυβισμό και φαντάζει ως ο ιδανικός συνδυασμός για όσους στοχεύουν σε ένα σπορ adventure μεσαίου κυβισμού που τα κάνει όλα και συμφέρει. περισσότερα »

BMW G 310 GS
Με το βαρύ και άκρως επιτυχημένο όνομα «GS» σε κυβισμό που απευθύνεται σε όλους, η BMW G310GS φέρνει την περιπέτεια στο δίπλωμα Α2, όπως μόνο εκείνη ξέρει! περισσότερα »

BMW S 1000 R
Ακόμα πιο εξελιγμένη, ακόμα πιο επιθετική και για πρώτη φορά με το προαιρετικό πακέτο M με χρώματα M και ζάντες M Carbon, η νέα S 1000 R είναι έτοιμη για την απόλυτη πρόκληση. περισσότερα »

BMW F 750 GS
Με πλούσιο εξοπλισμό και πολύπλευρα χαρακτηριστικά, η BMW F 750 GS κάνει πιο εύκολη από ποτέ την είσοδο στον κόσμο της περιπέτειας. περισσότερα »

BMW M 1000 RR
Η M RR είναι το πρώτο μοντέλο M της BMW Motorrad. Τα γονίδιά της προέρχονται απευθείας από τους επαγγελματικούς αγώνες. Ως M RR με πακέτο M Competition προσφέρει καθαρόαιμη αγωνιστική τεχνολογία για κορυφαίες επιδόσεις στους αγώνες, αλλά και για τους τελειομανείς που αναζητούν εκρήξεις αδρεναλίνης. περισσότερα »

BMW R nineT
Με τις απαραίτητες αναβαθμίσεις, η σειρά των ρετρό μοτοσυκλετών R nineT της BMW συνεχίζει να είναι μαζί μας για 9η χρονιά. περισσότερα »

BMW C 400 GT
Το BMW C 400 GT προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες και πέρα από τα όρια της πόλης, ενώ χάρη στον πλούσιο εξοπλισμό του φθάνεις άνετα στον προορισμό σου. περισσότερα »

BMW R 1250 GS & R 1250 GS Adventure Edition 40 Years
Η BMW γιορτάζει τα 40 χρόνια ύπαρξης της οικογένειας GS και αποτίει φόρο τιμής στην ιστορία GS. Σε χαρακτηριστικό μαύρο-κίτρινο χρώμα θυμίζει τη θρυλική R 100 GS και εντυπωσιάζει με την προηγμένη τεχνολογία και τον εξοπλισμό της. περισσότερα »

BMW R 1250 RT
Η νέα R 1250 RT προσφέρει κορυφαίο επίπεδο άνεσης στα ταξίδια σου χάρη στο θρυλικό κινητήρα boxer με σύστημα ShiftCam και τον πλούσιο εξοπλισμό, με μεγάλη οθόνη TFT 10,25" και σύστημα Active Cruise Control (ACC) με ραντάρ. περισσότερα »