Hall 1 – Όλα τα νέα & Best Seller μοντέλα

Όλα τα νέα μοντέλα που θα μας συντροφεύσουν το 2021 με λεπτομερή ανάλυση όλων των χαρακτηριστικών τους, καθώς και τα καλύτερα μοντέλα όλων των εταιρειών μπροστά σας με ένα κλικ.

Η σειρά προϊόντων DAYTONA by Zontes έρχεται να «εισβάλει» δυναμικά σε όλες τις κατηγορίες με μοντέλα μικρού κυβισμού με πλούσιο εξοπλισμό αλλά απόλυτα προσιτή τιμή. Παράλληλα, η μεγάλη αποκάλυψη της χρονιάς έρχεται μέσα από την έλευση του Maverick 500, ένα μοντέλο περιπέτειας για οδήγηση σε ασφάλτινες και off-road διαδρομές. Φυσικά δεν λείπουν και οι ηλεκτρικές επιλογές για οικονομική μετακίνηση εντός του αστικού πεδίου.

Daytona 310 T1 & 310T2
Η νέες 310Τ1& 310Τ2 με την τελειότητα κατασκευής θα σε μαγνητίσουν αμέσως και ο περιπετειώδης χαρακτήρας τους σε καλεί να γεμίσεις την καθημερινότητα σου με adventure στιγμές. περισσότερα »

Daytona by Zontes 155 U1
Η νέα, ξεχωριστής σχεδίασης, μικρή street adventure μοτοσυκλέτα από την Daytona, έρχεται να προσφέρει κορυφαίες διασκέδαση και περιπέτεια σε κάθε πεδίο δράσης. περισσότερα »

Daytona Maverick 500
Ασφαλές με υψηλής ποιότητας εξοπλισμό, αξιόπιστο με 4 χρόνια εγγύηση και ευκολοδήγητο με διασκεδαστικό χαρακτήρα, το Maverick 500 είναι ο λόγος για να λατρέψεις τις ασφάλτινες και off road αποδράσεις. περισσότερα »

Daytona by Zontes U125
Επιθετική σχεδίαση, πλούσιος εξοπλισμός και προσιτή τιμή, στοιχειοθετούν το προφίλ του νέου streetfighter της Daytona. περισσότερα »

Daytona by Zontes G155
Μοντέρνα και με εμπνευσμένη vintage σχεδίαση, η G155 είναι γεμάτη καμπύλες, με βασικό στοιχείο τη μεγάλη δεξαμενή καυσίμου των 20 λίτρων. περισσότερα »

Daytona DY 125RS
Το κορυφαίο σε πωλήσεις παπί στην Ελλάδα για το 2020 ανανεώνεται με νέα εμφάνιση, συμμόρφωση με τις προδιαγραφές Euro5 και φώτα LED. περισσότερα »