Hall 1 – Όλα τα νέα & Best Seller μοντέλα

Όλα τα νέα μοντέλα που θα μας συντροφεύσουν το 2021 με λεπτομερή ανάλυση όλων των χαρακτηριστικών τους, καθώς και τα καλύτερα μοντέλα όλων των εταιρειών μπροστά σας με ένα κλικ.

Η Kymco εμπλουτίζει τη γκάμα της με scooter που ενσωματώνουν καινοτομίες και απευθύνονται σε κάθε κατηγορία αναβατών. Μεγάλη έκπληξη το CV3, καθώς είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία παρουσιάζει τρίτροχο μοντέλο. Είσοδος και στα μικρά GT με το σπορ KRV και το πρωτοποριακό ψαλίδι σε στυλ μοτοσυκλέτας, ενώ το crossover DT X360 αναδεικνύει την adventure πλευρά των scooter.

Kymco CV3
Το περιμέναμε και τελικά έγινα πράξη. To πρώτο τρίτροχο scooter της Kymco είναι γεγονός. περισσότερα »

Kymco Xciting S 400
Με δυνατό κινητήρα, εξελιγμένο πλαίσιο και την πρωτοποριακή τεχνολογία Noodoe, το νέο Xciting σε βάζει στο πνεύμα του νικητή. περισσότερα »

Kymco DT X360
H Kymco παρουσίαζει το ολοκαίνουργιο crossover DT X360 συνδυάζοντας adventure χαρακτηριστικά με την πρακτικότητα των scooter. περισσότερα »

Kymco KRV
Φορτωμένο με πλούσιο εξοπλισμό και ανεξάρτητο αλουμινένιο ψαλίδι σε στυλ μοτοσυκλέτας, το KRV 2021 έρχεται να ταράξει τα νερά της κατηγορίας. περισσότερα »

Kymco People One 125
Καθηµερινό, φιλικό, απλό και ξεχωριστό. Με µεγάλους τροχούς, πρακτικό επίπεδο πάτωµα και αναπαυτική σέλα, είναι το ιδανικό scooter πόλης. περισσότερα »

Kymco Downtown 350 TCS
Οι πλούσιες αρετές του Kymco Downtown 350 συνδυάζονται με σημαντικές προσθήκες ασφάλειας και τεχνολογίας για ένα σύνολο που διαπρέπει στις καθημερινές μετακινήσεις της πόλης και όχι μόνο. περισσότερα »