Φορτωμένο με πλούσιο εξοπλισμό και ανεξάρτητο αλουμινένιο ψαλίδι σε στυλ μοτοσυκλέτας, το KRV 2021 έρχεται να ταράξει τα νερά της κατηγορίας.

Kymco KRV

Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

Πολλά τα νέα μοντέλα της Kymco για την επόμενη χρονιά και ανάμεσά τους ξεχωρίζει το KRV. Η εμφάνισή του είναι ιδιαίτερα αιχμηρή και σπορ με έντονες ακμές που θα λατρέψουν πολλοί πιθανοί αγοραστές.

Είναι εφοδιασμένο με τετράχρονο, τετραβάλβιδο, υδρόψυκτο, μονοκύλινδρο κινητήρα 175,1 κυβικών. Η τροφοδοσία του γίνεται με ψεκασμό και αποδίδει 16 ίππους στις 7.500 σ.α.λ. και 1,6 kgm ροπής στις 6.000 σ.α.λ. με την τελική μετάδοση να γίνεται με ιμάντα στα πρότυπα του AK 550. Σημαντική προσθήκη αυτή του συστήματος traction control, για μεγαλύτερη ασφάλεια σε ολισθηρές συνθήκες.

Παράλληλα, το KRV είναι το πρώτο μικρό κυβισμού scooter που φέρει αλουμινένιο ψαλίδι σε στυλ μοτοσυκλέτας, ενώ ο κινητήρας και η μετάδοση εδράζουν στο πλαίσιο. Αυτή η λύση φανερώνει τις σπορ προδιαγραφές που το διέπουν.

Το βάρος του KRV με γεμάτο το ρεζερβουάρ των 7,2 λίτρων είναι μόλις 133,5 κιλά και σε συνδυασμό με τη μικρή απόσταση της σέλας από το έδαφος (795 χιλιοστά), η οδήγησή του μέσα στην πόλη είναι απλή υπόθεση ακόμα και από αρχάριους. Σε επίπεδο αναρτήσεων συναντάμε δοκιμασμένες λύσεις με τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά και αμορτισέρ, ενώ στον τομέα των φρένων έχουμε δίσκο εμπρός και πίσω. Οι τροχοί του είναι αλουμινίου 13 ιντσών και φορούν ελαστικά 110/70-13 και 130/70-13.

Οι σπορ καταβολές του δεν έχουν μειώσει τα επίπεδα πρακτικότητα. Έτσι, κάτω από τη σέλα υπάρχει αποθηκευτικός χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει ένα full face κράνος, ενώ το επίπεδο πάτωμα προσφέρεται μαζί με τον αναδιπλούμενο γάντζο στο εσωτερικό της ποδιάς, προσφέρονται για επιπλέον τοποθέτηση αντικειμένων. Κάτω από το κεντρικό διακόπτη υπάρχει θήκη για μικροαντικείμενα, κλειδιά, ή κάποιο μπουκαλάκι. Ντουλαπάκι δεν υπάρχει, αφού στη θέση του βρίσκεται η τάπα πλήρωσης καυσίμου για ευκολότερο ανεφοδιασμό. Ο πλούσιος εξοπλισμός του KRV συμπληρώνεται με στάνταρ ABS, LED φωτιστικά σώματα, θύρα φόρτισης USB και σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί.

Το KRV θα διατεθεί και σε έκδοση 125 κυβικών
 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

Δείτε και τα 133 μοντέλα της Εκθεσης