Hall 1 – Όλα τα νέα & Best Seller μοντέλα

Όλα τα νέα μοντέλα που θα μας συντροφεύσουν το 2021 με λεπτομερή ανάλυση όλων των χαρακτηριστικών τους, καθώς και τα καλύτερα μοντέλα όλων των εταιρειών μπροστά σας με ένα κλικ.

Η ιταλική εταιρεία μετά τη μεγάλη εμπορική επιτυχία της σειράς TRK ανανεώνει τα δημοφιλή μοντέλα της στη μεσαία κατηγορία περιπέτειας και τα πλαισιώνει με το μικρό αδερφό στα 250 κυβικά. Ωστόσο, παραμένει στις επάλξεις και στη sport κατηγορία με τα νέα ΒΝ251 και ΒΝ302S, ενώ το αγαπημένο λιονταράκι εκτός από την ανανέωση του απέκτησε και μεγαλύτερη σε κυβισμό και δυνατότητες έκδοση στα 800 κυβικά.

Benelli Leoncino 800 & Leoncino 800 Trail
To «λιονταράκι», όπως μεταφράζεται η ονομασία του μοντέλου, αποκτά μεγαλύτερο μοτέρ, ενώ θα γίνει διαθέσιμο σε κανονική αλλά και trail έκδοση. περισσότερα »

Benelli Leoncino 500 & Leoncino 500 Trail
Τα Leoncino 500 και Leoncino 500 Trail ανανεώνονται για το 2021 με βελτιωμένα χαρακτηριστικά και συμμόρφωση στους κανονισμούς Euro 5. περισσότερα »

Benelli BN302S
To Benelli BN 302s ήρθε για να δώσει το κάτι παραπάνω στο ήδη αγαπημένο 300άρι ΒΝ302. Με τον ανανεωμένο, σπορ και μοντέρνο σχεδιασμό του να τονίζεται ακόμη περισσότερο από τον εμπρόσθιο LED προβολέα, που κάνει αυτή τη νέα μοτοσικλέτα να ξεχωρίζει. περισσότερα »

Benelli TRK 251
Η Benelli TRK 251 είναι μια μικρού κυβισμού adventure μοτοσυκλέτα που υπόσχεται εύκολη και οικονομική καθημερινή μετακίνηση, αλλά και άνετα ταξίδια εκτός πόλης, με στόχο να μυήσει στην περιπέτεια και τις μακρινές εξορμήσεις τους νέους αναβάτες. περισσότερα »

Benelli TRK 502 & TRK 502 X
Τα δύο εξαιρετικά επιτυχημένα μοντέλα της Benelli στην κατηγορία Adventure, τα TRK 502 και TRK 502X ανανεώνονται για το 2021. περισσότερα »

Benelli BN251S
Μια μοτοσυκλέτα με σύγχρονο πνεύμα, σχεδιασμένη για να εξασφαλίζει μέγιστη διασκέδαση, με ενισχυμένη αγωνιστική εμφάνιση και νέα χαρακτηριστικά όπως τον ολοκαίνουργιο εμπρός led προβολέα, τα νέο πλήρως ψηφιακό κοντέρ και την επανασχεδιασμένη εξάτμιση. Διατίθεται με νέα γραφικά και σε λευκό και μαύρο χρώμα. περισσότερα »