Hall 1 – Όλα τα νέα & Best Seller μοντέλα

Όλα τα νέα μοντέλα που θα μας συντροφεύσουν το 2021 με λεπτομερή ανάλυση όλων των χαρακτηριστικών τους, καθώς και τα καλύτερα μοντέλα όλων των εταιρειών μπροστά σας με ένα κλικ.

Ριζικές αλλαγές περιλαμβάνει το μενού της Ιταλικής εταιρείας για το 2021. Το ολοκαίνουργιο Multistrada αποχωρίζεται το δεσμοδρομικό σύστημα για ένα πανίσχυρο V4 κινητήρα που βάζει φωτιά στο δρόμο και τις καρδίες των αναβατών, ενώ είναι η πρώτη μοτοσυκλέτα στο κόσμο με σύστημα ραντάρ στον εξοπλισμό της. Αλλαγή σελίδας και για το Monster με αντικατάσταση του παραδοσιακού πλαισίου χωροδικτυώματος και μία μόνο έκδοση κυβισμού στα 937 κυβικά. Το νέο Supersport έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στο Panigale, ενώ η γκάμα των Scrambler εμπλουτίζεται με μια πιο "νυχτερινή" έκδοση.

Ducati Multistrada V4
Πιστή στον όρο Multi, η τέταρτη γενιά Multistrada είναι μία μοτοσυκλέτα ακόμα υψηλότερων επιδόσεων αλλά και ακόμα πιο ευκολοδήγητη. Πιο στιβαρή και ταυτόχρονα ελαφρύτερη. Πιο ευέλικτη και άνετη αλλά και πιο αποτελεσματική σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. περισσότερα »

Ducati Monster
Το Ducati Monster 2021 αλλάζει σελίδα για την εταιρεία. Μετά από 27 χρόνια, το μοντέλο έρχεται χωρίς το παραδοσιακό πλαίσιο-χωροδικτύωμα και φέρει πολλές αλλαγές, καθώς υποδέχεται την νέα δεκαετία. περισσότερα »

Ducati Supersport 950
Πλήρης ανανέωση του μοντέλου για το 2021 κάνει η Ducati, φέρνοντας την σειρά SuperSport ένα βήμα πιο κοντά στα Panigale. περισσότερα »

Ducati Scrambler Nightshift
Η οικογένεια Scrambler υποδέχεται ένα μέλος στη γκάμα της. Το διθέσιο Scrambler Nightshift φωτίζει τους δρόμους με μια λάμψη κλασικού στιλ, μια εκρηκτική αίσθηση Café Racer και custom λεπτομέρειες που το κάνουν να ξεχωρίζει. περισσότερα »