Hall 1 – Όλα τα νέα & Best Seller μοντέλα

Όλα τα νέα μοντέλα που θα μας συντροφεύσουν το 2021 με λεπτομερή ανάλυση όλων των χαρακτηριστικών τους, καθώς και τα καλύτερα μοντέλα όλων των εταιρειών μπροστά σας με ένα κλικ.

Η Voge έκανε εντυπωσιακή είσοδο στην αγορά μας πριν μερικούς μήνες, φέρνοντας μια γκάμα μοντέλων στα 300 και 500 κυβικά που καλύπτουν τις πιο επιτυχημένες κατηγορίες της αγοράς. Για το 2021, επεκτείνει την παρουσία της με νέες προσθήκες στα 500 κυβικά αλλά και μια ολόφρεσκη adventure πρόταση στα 650 κυβικά και μάλιστα μονοκύλινδρη!

Voge 500AC
Η Voge επεκτείνει τη γκάμα της με ένα κλασικό μοντέλο με αρκετά ρετρό στοιχειά, κατάλληλο και για οδηγούς με Α2 δίπλωμα. περισσότερα »

Voge 650DS
Η Voge συνεχίζει τη δυναμική της είσοδο στην ελληνική αγορά με το μεγαλύτερο σε κυβισμό adventure μοντέλο της γκάμας της. Το 650DS συνδυάζει τεχνολογία και ευχρηστία σε ένα ελκυστικό πακέτο. περισσότερα »

Voge 300AC
Το 300AC επαναφέρει την κλασική ομορφιά στο σήμερα, με στιλ που ξεχωρίζει και λεπτομέρειες που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα και θα κλέψουν καρδιές. περισσότερα »

Voge 500DS
Ανανεωμένο σε αρκετά σημεία έρχεται το νέο Voge 500DS για το 2021, η μοτοσυκλέτα με το ισχυρό Value-for-money που γνωρίσαμε από την εταιρεία. περισσότερα »

Voge 500R
To 500R είναι μία μοτοσυκλέτα που συνδυάζει τη street naked προσωπικότητα με τα street fighter χαρακτηριστικά και σε βοηθάει να κατακτήσεις κάθε επόμενη διαδρομή. περισσότερα »

Voge 300DS
Το 300DS πραγματοποιεί όσα υπόσχεται, αφού εστιάζει στην άνεση και την αποτελεσματικότητα που μπορεί να σου προσφέρει μια sport touring μοτοσυκλέτα εντός και εκτός των τειχών της πόλης. περισσότερα »