Hall 1 – Όλα τα νέα & Best Seller μοντέλα

Όλα τα νέα μοντέλα που θα μας συντροφεύσουν το 2021 με λεπτομερή ανάλυση όλων των χαρακτηριστικών τους, καθώς και τα καλύτερα μοντέλα όλων των εταιρειών μπροστά σας με ένα κλικ.

Σημαντικές αναβαθμίσεις σε όλη τη γκάμα περιπέτειας της πορτοκαλί εταιρείας για το 2021. Από το εκρηκτικό σε επιδόσεις και δυνατότητες 1290, το μεσαίου κυβισμού αναβαθμισμένο 890 και τα σκληροπυρηνικά μονοκύλινδρα SMC και Enduro, έως το entry-level adventure μικρό 250αρι που έρχεται στην Ελληνική αγορά. Βελτιωμένες επιδόσεις για το νέο 890 Duke που αντικατοπτρίζει τη ready to race φιλοσοφία της ΚΤΜ.

KTM 1290 Super Adventure S & R
Ανανέωση εκ βάθρων για το Mega On-Off της KTM, που αποκτά αλλαγές στην εμφάνιση, ακόμα υψηλότερο τεχνολογικό επίπεδο και σύστημα ραντάρ περισσότερα »

KTM 250 Adventure
H νέα KTM 250 Adventure είναι πλέον στην Ελληνική αγορά, αποτελώντας το μοντέλο βάσης της πληρέστατης adventure γκάμας της KTM που κορυφώνεται στο παντοδύναμο 1290 Super Adventure. περισσότερα »

KTM 690 SMC R & Enduro R
Με κοινό παρονομαστή τον κινητήρα των 74 ίππων, τα μονοκύλινδρα μοντέλα της σειράς 690 προχώρησαν σε εκτεταμένες αλλαγές. περισσότερα »

KTM 890 Adventure
Ο νέος εκπρόσωπος της KTM στην κατηγορία των μεσαίων Adventure δεν διαφέρει μόνο στον κυβισμό για να είναι καλύτερος από τον προκάτοχό του. Η KTM φρόντισε να παρέμβει σε κάθε τομέα ώστε η περιπέτεια να είναι συνώνυμο με το όνομα 890 Adventure. περισσότερα »

KTM 890 Duke
Γυρίζει σελίδα… κυβισμού το μεσαίο naked της KTM, με αύξηση στα κυβικά και την ισχύ του, συμμόρφωση με τους κανονισμούς Euro 5 αλλά το ίδιο βάρος! περισσότερα »